Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Με σατιρικό βίντεο τα γαλλικά συνδικάτα «απαντούν» στον Ολάντ για το Euro (video)

 ...αναδημοσίευση από το ert.gr...

Με τους απεργούς στη Γαλλία να έχουν τοποθετήσει την μπάλα στη βούλα του πέναλτι και τον Φρανσουά Ολάντ να κάθεται κάτω από τα γκολπόστ, βαδίζουμε προς τη σέντρα για την έναρξη του Euro της Γαλλίας.



Δεν έλλειψαν βέβαια και τα επεισόδια από Άγγλους οπαδούς, με το «καλημέρα» της παρουσίας τους στη Γαλλία.
epa05351797 French police take part in a tour of security measures at the UEFA EURO 2016 Fan Zone, in Nice, France, 08 June 2016. The UEFA EURO 2016 soccer championship takes place from 10 June to 10 July 2016 in France. EPA/SEBASTIEN NOGIER
Από την πλευρά τους τα γαλλικά συνδικάτα, όχι μόνο δεν δείχνουν διάθεση να ανταποκριθούν στις εκκλήσεις της γαλλικής κυβέρνησης, για να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις, αλλά με βίντεο που ανέβασε η CGT (σε αναλογία με την ελληνική πραγματικότητα, η αντίστοιχη ΓΣΕΕ στη Γαλλία), τονίζει ότι αγαπάει το ποδόσφαιρό, αλλά δεν αγαπάει τις αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού, αναφερόμενη στις εργασιακές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση.
Τις επόμενες ημέρες στον αγώνα κυβέρνησης – συνδικάτων, όπως όλα δείχνουν, θα αρχίσουν και τα σκληρά μαρκαρίσματα, αφού τα περιθώρια συναινετικών λύσεων, μάλλον έχουν εξαντληθεί.
Δείτε το βίντεο της CGT.


Z, le Youtuber CGT revient. Il aime le foot, mais il N’AIME PAS que l’on CHANGE LA REGLE DU JEU…