Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Αναγέννηση Σάμου - Α.Ε. Σαντορίνης: 67 - 80



 Στάθηκε στο ύψος της η Αναγέννηση Σάμου και αντιμετώπισε στα ίσια για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το πιο βαρύ όνομα από άποψη ρόστερ και μπάτζετ στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στη Γ΄ Εθνική ανδρών μπάσκετ, την Α.Ε. Σαντορίνης. Πιο χαμηλή ομάδα από μέσο όρο ύψους οι Σαμιώτες, «έτρεξαν» το παιχνίδι και είχαν ικανοποιητική ευστοχία στα σουτ, όταν οι σαφώς πιο αργοί ψηλοί της Σαντορίνης έχαναν εύκολα καλάθια μέσα από τη ρακέτα.

Έτσι το 21-14 υπέρ των Σαμιωτών στο πρώτο δεκάλεπτο, έπειθε ότι ήταν διατεθειμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και το 38-32 του ημιχρόνου υπέρ της Σαντορίνης, έδειχνε ότι όλα τα ενδεχόμενα παρέμεναν ανοιχτά.

Η μάχη έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο με την Αναγέννηση να βρίσκεται μπροστά με 42-43, στα 6.43 πριν τη λήξη του.

 Από εκεί και πέρα μερικά χαμένα σουτ και βολές της Αναγέννησης, επέτρεψαν στη Σαντορίνη να ολοκληρώσει το παιχνίδι με 80-67 υπέρ της και μερικούς φίλους της Σάμου να εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία. Το γεγονός είναι ότι η Αναγέννηση έκανε υπερπροσπάθεια, ερχόταν από ένα λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και δικαίως χειροκροτήθηκε στο τέλος.

Στο πλευρό των φίλων της Σαντορίνης στην εξέδρα, βρέθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο «ξανθός» του ελληνικού μπάσκετ, ενώ στην Α.Ε.Σ. αγωνίζεται ο αειθαλής Βαγγέλης Βουρτζούμης, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στις χρυσές εποχές του Άρη.


 ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Κωνσταντινίδης): Μπουραντάς, Κοιλιακούδης, Σταύρου 4, Κατηκαρίδης 9 (2), Μιχαλέλης, Βίλας 6 (1), Μηλιαράς 8, Βουρτζούμης 26 (2), Πατζιαρίδης, Παπαδόπουλος 27 (1), Φασουλής, Παπασταματίου

ΑΣ Αναγέννηση Σάμου (Βογιατζής): Κυριαζής 14 (2), Παναγιώτου, Ανδρεαδάκης 2, Χασάπης 12 (2), Τσολακάκης 9 (1), Χρυσανθόπουλος 12, Καποτάς 4 (1), Χρυσάκης 2, Παναγιωτακόπουλος 11, Παναγιωτίδης, Πολυχρονιάδης, Μαραθοκαμπίτης


Aνοίξτε το θέμα να δείτε και άλλες φωτο.
ο Β. Βουρτζούμης