Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Α.Ε.Ζ. - Διαγόρας Ικαρίας: 1-0

Η απόκρουση του πέναλτι από τη Γιώτα Πούλη
Η Αληθινή Κουτσού πλασάρει άουτ
η ομάδα του Διαγόρα


Με ένα τέρμα της Καλτσή στο 11’ που προήλθε από διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, η Α.Ε.Ζωγράφου νίκησε το Διαγόρα Ικαρίας για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής γυναικών (6ος όμιλος).
Στο 17΄ η Μπριασούλη έπιασε καλό σουτ που βγήκε άουτ, ενώ στο 26΄ η Αληθινή Κουτσού για το Διαγόρα πλάσαρε άουτ από καλή θέση.
Στο 34΄ καλό σουτ της Καλτσή έδιωξε η τερματοφύλακας του Διαγόρα Πούλη σε κόρνερ με εκτίναξη στην αριστερή της γωνία, ενώ στο 39΄ η Μπριασούλη μετά από κόρνερ και σύγχυση στα καρέ του Διαγόρα, με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 48’ η Καρούστου πλάσαρε άουτ και γενικά στο δέυτερο ημίχρονο ο Διαγόρας πίεσε για την ισοφάριση.
Η Α.Ε.Ζ. κέρδισε πέναλτι από ανατροπή της Θάνου στο 65΄ το εκτέλεσε η Μπριασούλη, απέκρουσε η Πούλη και στην επαναφορά η Μπριασούλη πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Και πάλι δυναμικό το παρών των Ικαριωτών φιλάθλων, ενώ συνδέσεις έγιναν και με την ΕΡΑ Σπορ. Σε μία από αυτές έγιναν και δηλώσεις του γενικού γραμματέα αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού που βρισκόταν στο γήπεδο.
Στο τέλος οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες ενώ από μικρή ντουντούκα, ακούγονταν ο Ικαριώτικος.

ΑΕΖ: Σπυροπούλου-Κουτσουμπού-Κωνσταντινιδέλλη-Χαραλάμπους-Πολυλούρη-Γάτη-Ρεβίθη (80’ Πρωτόπαπα)-Καλτσή-ΠείουΑ.-Μπριασούλη-Καρανδινάκη
Διαγόρας:Πούλη-Καστανιά-Ξενάκη (55΄Γενούζου)-Στρούπα-Μαλλέ-Καραγιαννάκη-Κουτσού-Καρούτσου (85΄ Τσαντίρη)-Παπαϊωάννου-Κατέχη Β.-Κατέχη Κ.

Ανοίξτε το θέμα για να δείτε φωτορεπορτάζ…….