Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Αιμοληψία για την Τράπεζα Αίματος της Ε.Π.Σ. Αθηνών

 ...αναδημοσίευση από το www.ert.gr...

«Σκοράρει» και εκτός γηπέδων ο χώρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία.



AIMODOSIAΌπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Αθηνών – ΕΠΣΑ: «Γνωρίζουμε σε όλους τους φίλους του Αθηναϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ότι οι φιάλες αίματος που είχαν συγκεντρωθεί για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσής μας, έχουν εξαντληθεί.
Για το λόγο αυτό, προγραμματίζουμε νέα αιμοληψία προκειμένου να συγκεντρωθούν και πάλι φιάλες αίματος, ώστε η Τράπεζα Αίματος της Ένωσης να συνεχίσει τη λειτουργία της, για τους ανθρώπους του αθηναϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που το έχουν ανάγκη.
Για την επιτυχία της τόσο σημαντικής αυτής προσπάθειας, καλούμε όλους (παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, προπονητές και φίλους του αθηναϊκού ποδοσφαίρου), να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Α. στα τηλέφωνα 210 3822202 – 203, εσωτερικό 1, καθημερινά από 09:00 έως 16:00 ή να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα στην Ιστοσελίδα μας, με τα στοιχεία τους και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην Αιμοληψία, μέχρι τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016.
Η Αιμοληψία υπολογίζουμε να πραγματοποιηθεί στις αρχές Απριλίου, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Αθηνών».

aoniΠαράλληλα, συνεχίζονται οι κοινωνικές δράσεις αθλητικών σωματείων της δύναμης της ΕΠΣΑ, αφού την Κυριακή 6 Μαρτίου στο δημοτικό γήπεδο Νέας Ιωνίας Αττικής, στον αγώνα της τοπικής ομάδας, αντί εισιτηρίου θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, από το οποίο στηρίζονται περίπου 900 οικογένειες.

Αντίστοιχες πρακτικές κοινωνικής αλληλεγγύης, έχουν υλοποιηθεί σε διάφορα σημεία της χώρας και σε πολλά αθλήματα.









 





Σχετική είδηση: Όλγα Ακιανίδου: Δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης στο Δήμο της Νέας Ιωνίας