Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Προς νέες περικοπές στον "επικοινωνία 94FM"



Μας έβγαλε ο δρόμος και περάσαμε να πούμε μία καλημέρα από την παλιά μας δουλειά στον «επικοινωνία 94 FM», όπου γίνονται και εργασίες μόνωσης στα στούντιο (φωτο) και μάθαμε την μη πρωτότυπη είδηση.

Αύριο Τρίτη θα γίνει Δ.Σ. ραδιοφωνίας με θέμα περικοπές μισθών εργαζομένων (ελάχιστοι έχουν απομείνει) που όμως αμοίβονται με ΚΥΑ, έτσι έχουμε την «πρωτοτυπία να επιχειρεί η δημοτική πλειοψηφία να ανατρέψει νόμο.

Τα δεδουλευμένα που δεν έχουν καταβληθεί αντιστοιχούν σε 8,5 μήνες (πληρώθηκε ο Γενάρης 2016, αλλά υπάρχουν "ουρές" από το παρελθόν).

Είχε προηγηθεί η Χριστουγεννιάτικη απόπειρα να αποδεχτούν οι εργαζόμενοι οριζόντιες περικοπές, που δεν απέδωσε και έτσι η δημοτική αρχή κάνει την επιλογή να στοχοποιήσει συγκεκριμένους εργαζόμενους. Οι αυριανές περικοπές είναι για συγκεκριμένη λίστα προσώπων.

Και να σκεφτεί κανείς ότι το μισό πρόγραμμα που είναι Non stop music λόγω έλλειψης εργαζομένων, ούτε καν τους έχει περάσει από το μυαλό να το αξιοποιήσουν, παρά το γεγονός ότι τους έχουν γίνει ενδιαφέρουσες προτάσεις.