Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Η δίκη αναβλήθηκε η πρόκληση παραμένει




Η σημερινή δίκη του ιδρυτικού μέλους της ΕΤΕΡ και πρώην προέδρου της Δημήτρη Καμαρινόπουλου από το φυγόδικο Π. Κυριακίδη αναβλήθηκε καθώς και το νούμερό της στο πινάκιο ήταν 76 επί 77 υποθέσεων και έγινε και στάση εργασίας 9πμ-11πμ των δικαστικών υπαλλήλων.

Σήμερα στα δικαστήρια εκτός από μέλη της ΕΤΕΡ, ήταν συνδικαλιστές από ΕΠΗΕΑ, ΠΟΕΠΤΥΜ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΘΑ, ΠΑΜΕ, ΕΦΕ, το Μέτωπο για την Ανατροπή (δημοσιογραφική παράταξη στην ΠΟΕΣΥ), μπορεί να μας ξεφεύγει και κανείς, αλλά ΔΕΝ ήταν εκπρόσωποι από το ΔΣ ούτε από ΕΣΗΕΑ ούτε από ΠΟΕΣΥ, τουλάχιστον για αρκετές ώρες που είχαμε ενημέρωση για την εξέλιξη της συγκέντρωσης που ξεκίνησε στις 9πμ.

Να σημειώσουμε όμως ότι ήρθε αυτοβούλως ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Π. Σόμπολος που επί προεδρίας του είχε συνεργαστεί με τον Καμαρινόπουλο και δήλωσε ότι το θεώρησε υποχρέωσή του να δώσει το παρόν. Από διπλανό κτήριο και άλλη δίκη, έδωσε το παρόν ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμης.

Θυμίζουμε ότι πάμπολλες φορές η παρουσία της ΕΤΕΡ λειτούργησε ευεργετικά και σε δημοσιογράφους ραδιοφωνικών σταθμών, όταν η ΕΣΗΕΑ δεν ήταν πάντα και τόσο "ανθηρή" στις δραστηριότητες που απαιτούσαν οι καιροί στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.