Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ETITA και ΠΑΜΕ στο πλευρό του Δ. Καμαρινόπουλου

Συνεχίζονται οι εκφράσεις συμπαράστασης προς τον πρώην πρόεδρο της ΕΤΕΡ και τα καλέσματα για παρουσία στα δικαστήρια στις 8/1/2016.



Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α.εκφράζει συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον πρώην πρόεδρο της Ε.Τ.Ε.Ρ. Δημήτρη Καμαρινόπουλο, ο οποίος διώκεται από την εργοδοσία του φυγόδικου Π. Κυριακίδη
Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου  2015                                                                     αρ. πρωτ: 2188

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και όλοι οι συνάδελφοι εκφράζουμε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον πρώην πρόεδρο της Ε.Τ.Ε.Ρ. Δημήτρη Καμαρινόπουλο, ο οποίος διώκεται από την εργοδοσία του φυγόδικου Π. Κυριακίδη.

Ο κύριος Κυριακίδης αφού πρώτα κατέστρεψε έναν από τους κορυφαίους ενημερωτικούς ραδιοσταθμούς της χώρας αφήνοντας απλήρωτες εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία και τους εργαζόμενους σε καθεστώς ομηρίας, με απλήρωτους μισθούς και αποζημιώσεις χωρίς καν δικαίωμα στο ταμείο ανεργίας, την ίδια στιγμή διώκει τον πρώην πρόεδρο της Ε.Τ.Ε.Ρ. επειδή είχε το σθένος να υπερασπιστεί το δίκιο των εργαζομένων.  Είναι απορίας άξιον ο τρόπος με τον οποίον θα εκπροσωπηθεί στο δικαστήριο ο φυγόδικος Π. Κυριακίδης.

Όπως και να έχει όμως οι διώξεις των εργοδοτών εναντίον μας και η λυσσαλέα προσπάθειά τους να σταματήσουν τον δίκαιο αγώνα μας για την προάσπιση της αξιοπρέπειας όλων μας δεν μας πτοεί!  Απεναντίας μας πεισμώνει περισσότερο και μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας!!!

Πρέπει να γνωρίζουν  όλοι οι ενδιαφερόμενοι πως άνθρωποι σαν τον Δ. Καμαρινόπουλο δεν τρομοκρατούνται από τέτοιες άθλιες ενέργειες και θα συνεχίσουν να ασκούν το λειτούργημά τους και να αντιστέκονται στη ασυδοσία που προσπαθούν να επιβάλλουν οι εργοδότες.

Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. θα βρεθεί στο πλευρό του την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 9.00 πμ στην αίθουσα του Η Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΠΕΤΖΑΚΗΣ                         ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΙΦΕΡΗΣ





ΠΑΜΕ: Καταγγέλουμε τη δικαστική δίωξη σε βάρος Καμαρινόπουλου

Το Π.Α.ΜΕ Τύπου και Μ.Μ.Ε. καταγγέλλει την δικαστική δίωξη κατά του συνδικαλιστή, πρώην προέδρου της Ε.Τ.Ε.Ρ., Δημήτρη Καμαρινόπουλου, απο μέρους του υπόδικου-φυγόδικου πρώην ιδιοκτήτη του ραδιοσταθμού FLASH 96,0.

Η συγκεκριμένη δίωξη αποτελεί συνέχεια προηγούμενων και εκφράζει την ένταση της επίθεσης στο δικαίωμα της συνδικαλιστικής δράσης, με τελικό στόχο την ποινικοποίηση και την κατάργηση της.

Την στιγμή που ξηλώνονται όλα τα εργασιακά και κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα της εργατικής τάξης, που εντείνεται ο αυταρχισμός στους τόπους δουλειάς, έρχεται και η ωμή ποινικοποίηση των αγώνων.

Ενάντια στα αντεργατικά μέτρα εργοδοσίας, ΕΕ και κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι στον Τύπο και τα ΜΜΕ, χτίζουμε το δικό μας μέτωπο διεκδικήσεων.

Στην επίθεση της εργοδοσίας απαντάμε με δυνάμωμα της ταξικής πάλης και της αλληλεγγύης.

Συστρατευόμαστε με την ΕΤΕΡ για την υπεράσπιση του Δημήτρη Καμαρινόπουλου και στα δικαστήρια της Οδού Ευελπίδων στις 8/1/2016.