Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Φίλοι της ΑΕΚ του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου υπέρ των προσφύγων


FC St. Pauli - Borussia Dortmund
Σε αυτές τις δύσκολες μέρες της προσφυγιάς, του ξεριζωμού και του κοινωνικού αποκλεισμού, η οικογένεια της ORIGINAL 21 μόνο θεατής δεν θα μπορούσε να παραμείνει. Έτσι κι αλλιώς δεν το επιτρέπει η ιστορία της, η ιστορίας μιας ομάδας που γνώρισε την προσφυγιά από τη γέννησή της. Η ίδια ιστορία που έκανε την ΑΕΚ μάνα των προσφύγων!

Μεγαλωμένοι με αυτά τα ιδανικά, στεκόμαστε δίπλα στους πρόσφυγες και τους καλωσορίζουμε σε μία οικογένεια που χωράνε ΟΛΟΙ ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος και λοιπών χαρακτηριστικών.

Καλούμε όλους τους αγνούς ΑΕΚτζήδες να συμμετέχουν στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, ώστε να δώσουμε μία μικρή βοήθεια και μια μεγάλη αγκαλιά.

Την Κυριακή θα υπάρχει κιόσκι της ORIGINAL 21 στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ όπου θα μπορεί ο καθένας μας να φέρει τα εξής:

Ντεπόν παιδικά και για ενήλικες, ρούχα, εσώρουχα, μακρυμάνικες μπλούζες (κυρίως παιδικές), παιδικές πάνες, υγρά μωρομάντηλα, νερά, σαπούνια και σαμπουάν, φαγητό σε κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν, παιδικές τροφές, βρεφικό και παιδικό γάλα σε σκόνη, γάλα συμπυκνωμένο, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, παιδικά παιχνίδια, υπνόσακους, παπούτσια.

Παράλληλα, καθημερινά η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης θα συνεχίζεται στα στεγασμένα club της ORIGINAL 21.

Και το θαύμα της ΑΕΚ πρόσφυγες το έκαναν!

ORIGINAL 21».





Οι φίλοι του ΠΑΟΚ αναλαμβάνουν πρωτοβουλία με αφορμή όσα γίνονται τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πανοράματος, από αύριο ξεκινούν τη διαδικασία σύλλογης προϊόντων ανάγκης, που θα διατεθούν στους πρόσφυγες που βρίσκονται στην περιοχής της Ειδομένης, περιμένοντας να πάνε στον επόμενο σταθμό τους...

Απο αύριο μέχρι την Παρασκευή και από την ερχόμενη Δευτέρα μέχρι την άλλη Τετάρτη, όσοι έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σ.Φ. Πανοράματος (δείτε στοιχεία στη φωτογραφία).

Πηγή: http://www.paok24.com/opadoi





Y.Γ. και για να μην αδικούμε κανέναν σε αυτόν τον ωραίο αγώνα αλληλεγγύης, να πούμε ότι πανό υπέρ των προσφύγων είδαμε και από τους FENTAGIN στον αγώνα Ατρόμητος - Ξάνθη. Eπίσης στην ιστοσελ΄δα τους γράφουν:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια,και στους καιρούς που ζούμε όλοι έχουμε ανάγκη από πράξεις,ο σύνδεσμος οργανομένων οπαδών ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ-ΓΣΠ αποφάσισε την συγκέντρωση και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους Σύριους πρόσφυγες,που καθημερινά φτάνουν στην χώρα υπό συνθήκες εξαθλίωσης.Έτσι από αύριο στην ώρα λειτουργίας του συνδέσμου αλλά και πριν το κυριακάτικο παιχνίδι του Ατρόμητου στις 18΄15αλλά και την επόμενη εβδομάδα στις ώρες λειτουργίας του συνδέσμου, συγκεντρώνουμε τα εξής:
ΦΑΡΜΑΚΑ:αντιβιωτικά,αντιβηχικά σιρόπια,αντιφλεγμονώδη,αντισταμινικά,παυσίπονα,κολλίρια για επιπεφυκίτιδα,επουλωτικές κρέμες,αποστειρωμένες γάζες,σύρριγες των 5ml και 10ml.
ΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ:κρουασάν,μπάρες δημητριακών,παιδικό γάλα,βρεφικές τροφές,πάνες για μωρά,μωρομάντιλα,σερβιέτες,ατομικά σαπούνια,οδοντόκρεμες,οδοντόβουρτσες,εμφιαλωμένο νερό 500ml,πλαστικά πιάτα,πηρούνια,ποτήρια,μπλόκ ζωγραφικής,μαρκαδόρουςκηρομπογιές,ρύζι,αλεύρι,κονσέρβες,σεντόνια κουβέρτες καθαριστικά,ρούχα,παπούτσια αθλητικά(ανδρικά-γυναικεία-παιδικά)
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Σ.Φ FENTAGIN 1980