Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ακούστε στην ”Διατάραξη Κοινής Ησυχίας” την Δευτέρα 9 Μαρτίου


...αναδημοσίευση από την Ικαριακή Ραδιοφωνία...

Στην τελική ευθεία για την έκδοση βιβλίου με θέμα την κοινωνική ιστορία του αθλητισμού, βρίσκεται ο εκδοτικός οίκος Νότιος Άνεμος που διευθύνει ο συμπατριώτης μας Βασίλης Καρναβάς. Πρόκειται για δημοσιογραφική ύλη (έρευνα, στοιχεία και συνεντεύξεις) που έχει συγκεντρώσει για το θέμα ο δημοσιογράφος Νάσος Μπράτσος από το 1995 έως το 2015 και έχει μεταδοθεί τμηματικά όλα αυτά τα χρόνια, από την Ικαριακή Ραδιοφωνία, τον «Επικοινωνία 94FM», αλλά και σε αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της ελεύθερης ΕΡΤ – ertopen.


Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Ικαριακή Ραδιοφωνία και ΕΡΤ – ertopen και το βιβλίο είναι αφιερωμένο σε όσους εργαζόμενους και αλληλέγγυους έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα ενάντια στο «μαύρο» της ΕΡΤ.

Ο ακριβής τίτλος του βιβλίου θα γίνει γνωστός όταν αυτό βγει από το τυπογραφείο, ενώ μια πρώτη ραδιοφωνική προαναγγελία, έγινε από την ΕΡΑ Αθήνας, με συνέντευξη του συγγραφέα στη Στεφανία Χαρίτου και τη Νταίζη Παπακωνσταντίνου, την Τετάρτη 4 Μαρτίου, η οποία θα αναμεταδοθεί ηχογραφημένη από την Ικαριακή Ραδιοφωνία τη Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 9μμ στα πλαίσια της εκπομπής του σταθμού «Διατάραξη Κοινής Ησυχίας».


Καταβάλλονται προσπάθειες ώστε περί τα τέλη Μαρτίου το εκδοτικό εγχείρημα να βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία και θα ακολουθήσει κύκλος εκδηλώσεων – βιβλιοπαρουσιάσεων σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.