Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Συγκέντρωση συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους της ΕΡΤ, Τετάρτη 11/2, στις 5.30 μ.μ., στο ραδιομέγαρο

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ''Ο Αριστοτέλης''
Κόρακα και Παπαναστασίου

Τηλ: 2108319372 και FAX

sylaristo@gmail.com


Συγκέντρωση συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους της ΕΡΤ, Τετάρτη 11/2, στις 5.30 μ.μ., στο ραδιομέγαρο


Στις 11 Φεβρουαρίου στις 5.30 μ.μ. η ΠΟΣΠΕΡΤ και όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν σε συλλαλητήριο με κεντρικό σύνθημα «20 μήνες μαύρο στη δημοκρατία, 20 μήνες αγώνα, ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ ΤΩΡΑ!».

            Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εδώ και  20 μήνες συνεχίζουν να αποτελούν φάρο αντίστασης για όλους τους εργαζόμενους. Για 20 μήνες παραδίδουν μαθήματα αγώνα και αξιοπρέπειας.

            Δεν σταμάτησαν ακόμη και όταν τα ΜAΤ εισέβαλαν τα ξημερώματα στο Ραδιομέγαρο στις 7 Νοέμβρη του 2013 για να σιγήσουν τη φωνή τους, χωρίς να το καταφέρουν. Σε αυτούς τους 20 μήνες οι αγωνιζόμενοι της ΕΡΤ, έχουν δώσει φωνή σε όλη την μαχόμενη κοινωνία μέσα από τα μικρόφωνα της ΕΡΑ, μέσα από την ΕΤ3 και το διαδίκτυο, αποδεικνύοντας ότι μπορούν οι εργαζόμενοι να προσφέρουν την καλύτερη ενημέρωση.

 Τώρα χρειάζονται τη στήριξη μας στον αγώνα που δίνουν, απαιτώντας από την κυβέρνηση να ξαναλειτουργήσει η ΕΡΤ με όλους τους εργαζόμενους και όλες της τις υπηρεσίες, άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις.

 Είμαστε στο πλευρό τους και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία, και τους μαζικούς φορείς, να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο την  Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 5.30 μ.μ. έξω από το Ραδιομέγαρο στην Αγ. Παρασκευή.


Να επιστρέψουν στις δουλειές τους ΤΩΡΑ όλοι οι απολυμένοι!


Για το ΔΣ


Η πρόεδρος                   Η γραμματέας



Ρέππα Ντίνα               Γράφου Ματίνα