Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Προσφορά Φαρμάκων στο Κοινωνικό Ιατρείο Ρόδου από την ΕΣΗΕΠΗΝ



Οι δημοσιογράφοι της Ρόδου, μέλη της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου – Ηπείρου και Νήσων, αποφάσισαν και φέτος, να διαθέσουν το ποσό που προορίζονταν ως Χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά ή τα εγγόνια τους, προκειμένου να ενισχύσουν μία ακόμα κοινωνική δομή.
Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε να χορηγηθεί εξολοκλήρου το ποσό αυτό στην αγορά φαρμάκων για συνταξιούχους ή άλλους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, μέσω του Εθελοντικού Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου της Ρόδου.
Μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο του Ιατρείου, χειρουργό κ. Γιώργο Τριάντο και αφού παραδόθηκε κατάλογος με τα άκρως απαραίτητα φάρμακα, οι δημοσιογράφοι της Ρόδου αγόρασαν μέσω του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου σε τιμή κόστους τα φάρμακα και τα πιεσόμετρα αυτά τα οποία και παρέδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής 19ης Δεκεμβρίου στο κοινωνικό  ιατρείο – φαρμακείο της Ρόδου.
Την παράδοση των φαρμάκων έκανε ο δημοσιογράφος  Γιώργος Ζαχαριάδης, και μέλη της ΕΣΗΕΠΗΝ της Ρόδου στον γιατρό κ. Γιώργο Τριάντο.
Ο  Γιώργος Ζαχαριάδης επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η προσφορά αυτή, έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια από τους δημοσιογράφους της Ρόδου και προορίζεται για κοινωνικές ομάδες που αγωνίζονται ν’ ανταποκριθούν ακόμα και στα στοιχειώδη. Ευχήθηκε τα επόμενα χρόνια η κοινωνία μας να μην έχει τέτοιου είδους ανάγκες και να μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματα που σήμερα έχουν φθάσει σε αυτό το σημείο χιλιάδες συμπατριώτες μας.
Με τη σειρά του ο γιατρός και επικεφαλής του Εθελοντικού Κοινωνικού – Ιατρείου – Φαρμακείου Ρόδου κ. Γιώργος Τριάντος, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και την ΕΣΗΕΠΗΝ για την προσφορά αυτή, επισήμανε τις τεράστιες ανάγκες σε φάρμακα που ολοένα και αυξάνονται και ευχήθηκε καλές γιορτές και καλές ειδήσεις σε όλο τον κόσμο.