Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Καλό σου ταξίδι Αγωνίστρια - Συνεχίζουμε

Αγία. Παρασκευή 28 Ιουνίου 201

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΠΕΡΤ

Τα ξημερώματα, και μετά το πέρας της βάρδιας της, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μας συνάδελφος, Αδαμαντία Παντή από την ΕΡΑ Ζακύνθου, από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΤ.
Εκφράζουμε από καρδιάς τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους συναδέλφους της στην ΕΡΑ, στους αλληλέγγυους και στους πολλούς φίλους της που δεν μπορούν να πιστέψουν το πρόωρο ταξίδι της για την γειτονιά των αγγέλων .

 Η δικιά μας ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ήταν διοικητική υπάλληλος έως την 11/6/2013 και μετά με αυταπάρνηση ακόμα και ηχολήπτρια.

 Φτάσαμε έτσι τον αριθμό των 13ων νεκρών που θρηνεί η οικογένειά μας, ένα και πλέον χρόνο από το λουκέτο στην ΕΡΤ που έβαλε η κατοχική κυβέρνηση του

Προσθέτοντας στις χιλιάδες των συνανθρώπων μας, ένα ακόμα θύμα από τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ, η κυβέρνηση των θανάτων και των αυτοκτονιών, της φτώχιας και της εξαθλίωσης του ξεπουλήματος και της διάλυσης όλων των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών , μπορεί να επαίρεται για τα κατορθώματα και την σκληρότητα της στους κατακτητές και να τους εκλιπαρεί να της το αναγνωρίσουν σαν κατόρθωμα .

Το όραμα της ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΣ και ο αγώνας της για αξιοπρέπεια, εντιμότητα και δημοκρατία θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα από όλους μας. Ο όρκος τιμής που έχουμε δώσει και οι παρακαταθήκες που άφησαν οι τιμημένοι νεκροί μας μέχρι τη στιγμή της δικαίωσης και της λειτουργίας της ΕΡΤ - θεματοφύλακα του πλουραλισμού και του πολιτισμού- επαναβεβαιώνεται με τον άδικο χαμό της Αδαμαντίας.

Καλό σου ταξίδι Αγωνίστρια.