Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Παρέμβαση απεργών της Coca Cola στο ΑΒ του Περισσού - στο πλευρό τους το ertopen

...αναδημοσίευση από το http://www.ertopen.com...



Παρέμβαση έξω από το σούπερ μάρκετ ΑΒ του Περισσού, πραγματοποίησαν απεργοί της Coca Cola, που έχουν κατέβει από τη Θεσσαλονίκη και σε καθημερινή βάση πραγματοποιούν εξορμήσεις προπαγανδίζοντας το μποϊκοτάζ των προϊόντων της 3Ε, μέχρι να ανακληθούν οι απολύσεις και να λειτουργήσουν όλες οι μονάδες στην Ελλάδα.

Στο πλευρό των απεργών βρέθηκε το ertopen με φυσική παρουσία στο χώρο και δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή εμπειριών. Όπως τόνισαν οι απεργοί της Coca Cola, έχουν εντυπωσιαστεί με τη στήριξη του κόσμου της Αθήνας, αφού αν και το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης είναι αρκετά μακριά, ο κόσμος δεν έδειχνε αποστασιοποιημένος από το πρόβλημα, αλλά εξαιρετικά αλληλέγγυος.

"Χτες ο άλλος, σήμερα εσείς, αύριο εγώ", είπε ένας από τους πολίτες προσερχόμενος για να ψωνίσει, για να συμπληρώσει ότι "αν δεν τους διώξουμε δεν θα αλλάξει αυτή η κατάσταση".

Δίπλα στο ΑΒ υπάρχει Lidl και στον εφαπτόμενο δρόμο στα δύο σούπερ μάρκετ, είχε λαϊκή, με αποτέλεσμα η συγκέντρωση κόσμου για ψώνια, να δώσει μια εξαιρετική ευκαιρία για μαζική προπαγάνδα, με διανομή εντύπου υλικού.

Όπως μάθαμε οι απεργοί της Coca Cola ετοιμάζουν μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Η συνάντηση απεργών Coca Cola - ertopen ολοκληρώθηκε με την ευχή - βεβαιότητα, ότι οι σκληροί αγώνες θα μας οδηγήσουν στη νίκη και στην επιστροφή στις εργασίες μας.