Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ανταρσία στο Αιγαίο: Ανάπτυξη είναι να ζεις με αξιοπρέπεια

Στράτευση όλων όσων παλεύουν την λογική του μνημονίου, ζήτησε η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, παρουσιάζοντας της θέσεις  του συνδυασμού, που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών, στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αντρέας Μπάλλας, πλαισιωμένος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Χίου, Παντελή Καλόγερο και την πρώην υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Καλλιόπη Γανιάρη, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους όσους  πιστεύουν ότι η λογική του μνημονίου, του ξεπουλήματος της χώρας, και ιδιαίτερα των νησιών μας, όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν οδηγούν πουθενά.

Παράλληλα μιλώντας για τον ορισμό της ανάπτυξης , που κατά κόρον χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στις προεκλογικές περιόδους, τόνισε ότι «ανάπτυξη για την ΑΝΤΑΡΣΙΑ, είναι να ζουν οι πολίτες με αξιοπρέπεια».

Ιδιαίτερα επικριτικός όσον αφορά την νυν Περιφερειακή αρχή, ήταν ο Παντελής Καλόγερος, χαρακτηρίζοντας την «ανύπαρκτη» στον ουσιαστικό σχεδιασμό έργων και υποδομών.

Τέλος έγινε ειδική αναφορά στον Καλλικράτη , με τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ να καταδικάζουν αυτό το μοντέλο αυτοδιοίκησης, τουλάχιστον με την μορφή που εφαρμόζεται.

Πηγή:  http://www.alithia.gr/politiki/antarsia-sto-aigaio