Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Να εξωφληθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα

Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας για τη Δημιουργία Αριστερής Αντικαπιταλιστικής Δημοτικής Κίνησης στο Ηράκλειο για τους εργαζόμενους στο δημοτικό ραδιόφωνο Ηρακλείου «Επικοινωνία 94fm».‏

Συνυπογράφει και η "Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Περιφέρεια Αττικής".



Η Πρωτοβουλία για τη Δημιουργία Αριστερής Αντικαπιταλιστικής Δημοτικής Κίνησης στο Ηράκλειο Αττικής συμπαραστέκεται στους απλήρωτους εδώ και ένα χρόνο εργαζόμενους στο δημοτικό ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής «επικοινωνία 94fm». 
 
Στην πραγματικότητα είναι «απλήρωτοι διαρκείας», αφού τα τελευταία χρόνια, με πληρωμές «έναντι» τα οφειλόμενα δεδουλευμένα κυμαίνονταν κατά μέσο όρο στους οκτώ μισθούς. 
 
Είναι το αποτέλεσμα της τροϊκανής διαχείρισης του δήμου, σε συνδυασμό με τις συνέπειες της εφαρμογής του Καλλικράτη και των κεντρικών επιλογών της ΕΕ και των κυβερνήσεων των μνημονίων, των οποίων υπήρξε πιστός υπηρέτης και ο σημερινός δήμαρχος.
 
Ούτε καν διεκδικητικός δεν υπήρξε, αλλά σαν επαίτης προσπαθούσε να μην διαταράξει την ησυχία των πολιτικών του ομογάλακτων στα υπουργεία, μήπως και εξασφαλίσει κάποιο ψίχουλο, βιώνοντας τις συνέπειες μιας πολιτικής που ο ίδιος υπήρξε μέρος της.
 
Όπως ενημερωθήκαμε δεν έχουν καταβληθεί (τουλάχιστον στο σύνολό τους) και οι εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία.
 
Απαιτούμε να μπει τέλος στην παρατεταμένη απληρωσιά των εργαζομένων του «επικοινωνία 94FM», να εξοφληθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα με το νόμιμο τόκο και να πληρωθούν όλες οι ασφαλιστικές εισφορές.