Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

"Παλτά" στο ποδόσφαιρο, στα ΜΜΕ και στην πολιτική

Περίοδος μεταγραφών ο Γενάρης στο ποδόσφαιρο, αλλά όπως φαίνεται και στα ΜΜΕ.

Στο ποδόσφαιρο οι μεταγραφικές αποτυχίες χαρακτηρίζονται στην ποδοσφαιρική ορολογία ως «παλτά», για τα ΜΜΕ ακόμα δεν έχει βγει κάτι αντίστοιχο, οπότε «δανειζόμαστε» τον ποδοσφαιρικό όρο.

Κάτι που σφίγγουν οι κώλοι στη ΔΤ αφού φαίνεται ότι ορισμένοι δεν θα έχουν εργασιακή θέση στη ΝΕΡΙΤ, κάτι τα  πολιτικά «κατορθώματα» της συγκυβέρνησης που μάλλον δεν θα της χαρίσουν μακροημέρευση, έρχονται και διπλές κάλπες (αυτοδιοίκηση, ευρωεκλογές), οι πρόωρες δεν είναι και απίθανες, άρα καιροί για πολιτικές μεταγραφές και στα ΜΜΕ.

Ως γνωστόν στις μεταγραφές χρειάζονται τρεις, ο πρόεδρος (η διοίκηση για να γίνουμε πιο συλλογικοί) της ομάδας, η παικτούρα και ένας καλός μάνατζερ για να τον πλασάρει. Φυσικά οι καλές δουλειές πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν εν κρυπτώ και μετά να ανακοινωθούν.

Ψήφοι χρειάζονται (και στις τρεις κάλπες) και μπροστά σε αυτό τα ατοπήματα του υποψηφίου προς μεταγραφή, ψιλοξεχνιούνται, κάνει και μια δήλωση «μην κοιτάτε που έπαιζα αλλού, επαγγελματίας είμαι, εδώ όμως είναι η ομάδα της καρδιάς μου».

Κάτι πιάνουν οι κεραίες μας για εν ενεργεία στελέχη της ΔΤ που αλληθωρίζουν κατά την πλευρά των εργαζομένων της ελεύθερης ΕΡΤ, όχι δημόσια και ανοιχτά, αποκηρύσσοντας το μνημονιακό μόρφωμα (το οποίο συνειδητά υπηρέτησαν και υπηρετούν), αλλά στο περιθώριο, για αποκούμπι αν φάνε το σουτ από τους τροϊκανούς αφέντες τους.


Τα «παλτά» στο ποδόσφαιρο τρώνε γιούχα, ροχάλες, μπουκαλάκια, κορνέδες, μάζευαν κέρματα (τώρα που καιρός για αλόγιστα έξοδα).  Στην πολιτική και στο σημείο που αυτή συναντάει τα ΜΜΕ, τι πρέπει να μαζέψουν, όταν στην "εξέδρα"  που "βράζει", συμμετέχει εδώ και καιρό και πλήθος κόσμου που αγωνίζεται και γι αυτό είναι και αλληλέγγυος?
 
...αναδημοσίευση από http://financialcrimesnews.blogspot.gr...