Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ακόμη ένα σκάνδαλο από την ΔΤ τώρα και στο Γυναικείο Μπάσκετ

...αναδημοσίευση από το http://www.ertopen.com...


Κύριοι ο φορέας της ΔΤ που δημιουργήθηκε ώστε να αφήσει πίσω του σύμφωνα με τα λεγόμενα της Κυβέρνησης τις ατασθαλίες και την κακή ΕΡΤ έδειξε το πραγματικό πρόσωπο του στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος Μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα σε Πρωτέα Βούλας και Παναθηναϊκό , όχι μόνο με το ότι αποδείχτηκε με μάρτυρες το υπέρογκο ποσό που δαπανήθηκε, αλλά και η ασυνεννοησία και μη οργάνωση η οποία στοιχίζει στον Έλληνα φορολογούμενο.
Εξηγώ με βάση και την επίσημη τοποθέτηση του γηπεδούχου σωματείου την οποία μπορείτε να δείτε εδώ :

http://www.proteasvoulas.gr/index.php/el/syllogos/deltia-typou/129-den-tha-metadothei-zontana-apo-ti-dt-i-anametrisi-proteas-panathinaikos

«Πριν περίπου ενάμιση μήνα η ΕΟΚ είχε αναγγείλει την απευθείας μετάδοση του αγώνα Πρωτέα Βούλας- Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, που έγινε την Κυριακή 22/12/2013 στη Βούλα. Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την μετάδοση αυτή, επισκέφθηκαν το γήπεδο Γ. Γεννηματάς  τρείς φορές  Συνεργεία της Δημόσιας Τηλεόρασης για ρύθμιση των λεπτομερειών που θα επέτρεπαν την ζωντανή μετάδοση του αγώνα. Ζητήθηκαν πρόσθετες υποδομές τις οποίες προμήθευσε ο Πρωτέας με δική του δαπάνη. Το Γ. Γεννηματάς επισκέφθηκε και το βαν εξωτερικών μεταδόσεων της ΔΤ για την βελτιστοποίηση των παραγόντων εκπομπής σήματος, που επηρεάζουν τη μετάδοση αγώνα.

Την 21 Δεκεμβρίου, μάθαμε με μεγάλη μας έκπληξη ανεπίσημα (μιά και καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει!!!) ότι τελικά δεν θα μεταδοθεί ο αγώνας “ζωντανά”, με απόφαση της ΔΤ, η οποία δεν φρόντισε όμως να ενημερώσει ούτε τον Πρωτέα σαν γηπεδούχο σωματείο ούτε βεβαίως την Ομοσπονδία, όπως φάνηκε από την αντίδραση των ανθρώπων της τελευταίας με το άκουσμα της είδησης. Η ΔΤ φαίνεται να αποφάσισε να δείξει τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση στη 01.00 το πρωί της Κυριακής μετά την Αθλητική Κυριακή.

Αντιθέτως η ΔΤ ισχυρίζεται ότι από την αρχή της συζήτησης του θέματος με την ΕΟΚ, είχε ειδοποιήσει την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την πρόθεσή της να δείξει τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση. Εάν όμως από την αρχή ήταν συμφωνημένη η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του αγώνα, γιατί ανακοίνωσε η ΕΟΚ οτι θα είναι ζωντανή η μετάδοση; Και γιατί η ΔΤ να στέλνει ξανά και ξανά (με τεράστιο κόστος για τον Έλληνα φορολογούμενο) τεχνικά συνεργεία να ελέγξουν ανάμεσα στα άλλα και τη δυνατότητα εκπομπής ικανοποιητικού σήματος;»

Επειδή ήμουν αυτόπτης μάρτυρας ως γραφείο τύπου της γηπεδούχου δεν θα πω τι έγινε καθώς αναλύεται στο παραπάνω Δελτίο τύπου, αλλά το τι ακολούθησε και αντί του αγώνα κυπέλλου η ΔΤ έδειξε στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής το «Αυτοί που πήραν τα Βουνά» σε επανάληψη.
Την Κυριακή λοιπόν στις 08:00 καταφτάνουν δύο Βαν με δορυφορικό κύκλωμα πληρωμένα, με 5 κάμερες και εξοπλισμό για ζωντανή μετάδοση, καθώς δεν ενημερώθηκαν ποτέ από την διοίκηση της ΔΤ ότι η αναμέτρηση θα αναμεταδίδονταν σε μαγνητοσκόπηση στη 01:00 τη νύχτα. Οι κάμερες στήθηκαν, το συνεργείο όπως καταλαβαίνετε ήταν πολυπληθή το κύκλωμα είχε πληρωθεί και καταλαβαίνετε το πόσο κόστισε μια μετάδοση κονσέρβα Γυναικείου Μπάσκετ στον Έλληνα φορολογούμενο, επειδή στον νέο φορέα της ΔΤ  δεν υπάρχει συνεννόηση και επειδή ίσως κάποιοι είναι οι ίδιοι που και στην ΕΡΤ χρησιμοποιούσαν τις ίδιες μεθόδους.

Επειδή όλα αυτά υπάρχουν σε υλικό με φωτογραφίες και μάρτυρες  πάνω από 600 άτομα παρακαλώ να το δημοσιεύσετε ή να κοινοποιηθεί προς όλους καθώς δεν πρόκειται απλά για σκάνδαλο, αλλά για το σάπιο που υποτίθεται ότι έκλεισε παράνομα την ΕΡΤ και άνοιξε κάτι άλλο που υποτίθεται θα ήταν υγιές και θα άλλαζε όψη. Δυστυχώς αν αυτά γίνονται σε γυναικείο μπάσκετ δεν θέλω να φαντάζομαι τι γίνεται σε άλλα μεγαλύτερα γεγονότα.

Θωμάς Βασιλάκης – Δημοσιογράφος – vasilakisthomas@gmail.com