Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

"Διανυκτερεύει" ο αθλητισμός, κοιμούνται οι "αρμόδιοι"

Της μουρλής γίνεται με το θέμα της αδειοδότησης των γηπέδων (κλειστών και ανοιχτών), με αποτέλεσμα εκεί που ήταν στραβό (μνημονιακό) το κλίμα και για τον αθλητισμό, να το φάει και ο γάιδαρος (της ανοργανωσιάς).
Το βράδυ του Σαββάτου στις 20:30 είχε οριστεί στο κλειστό γήπεδο της Ριζούπολης, ο αγώνας Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας-Νήαρ Ήστ για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ Εθνικής. Έδρα του Ιωνικού είναι το κλειστό "Ζ. Αλεξάνδρου" στη Νέα Φιλαδέλεφεια, αλλά είπαμε ότι δεν το πιάνουν οι όροι διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
Στις 20:15 ούτε καν στα αποδυτήρια δεν είχαν πάει οι ομάδες, γιατί οι φωστήρες που όρισαν το παιχνίδι, δεν υπολόγισαν ότι ο αγώνας βόλεϊ που προηγείτο στο πρόγραμμα, θα μπορούσε να μην είχε τελειώσει, όπως και συνέβη. Την ίδια ώρα το σκορ ήταν 2-1 σετ και αν κέρδιζαν οι γηπεδούχοι, σήμαινε καλές 9μμ τη λήξη του αγώνα και μέχρι να βγουν οι μεν, να μπουν οι δε στα αποδυτήρια και μετά να πάνε για ζέσταμα...
Αν το σκορ πήγαινε 2-2 και ο αγώνας πήγαινε στο τάϊ μπρέικ, καλά ξεμπερδέματα...


Οι διαιτητές του μπάσκετ ψάχνονταν μέχρι ποιά ώρα θα έκαναν τον αγώνα, ή αν θα πήγαιναν για αναβολή, παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι, ήταν μεταξύ καφετέριας και βόλτας έξω από το γήπεδο, γιατί η αστυνομία δεν άφηνε την είσοδο στις κερκίδες μέχρι να τελειώσει το βόλεϊ γυναικών.

Όχι "επίσημος" δεν ήρθε να φωτογραφηθεί, διότι εκτός του ότι αποφεύγουν τις "μικρές" κατηγορίες (εκτός από τις προεκλογικές περιόδους) ως γνωστόν μυρίζονται τις επιτυχίες και αποφεύγουν τις κακοτοπιές.

Υ.Γ. τελικά μάθαμε ότι το βόλεϊ γυναικών έληξε με το αποτέλεσμα ΑΕΚ-Ηρακλής: 3-1 και κάποια στιγμή ξεκίνησε και με τουλάχιστον μια ώρα καθυστέρηση και το μπάσκετ.