Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Παράσταση διαμαρτυρίας στη «Γιορτή Μπύρας» στο ΦΙΞ από τους επί μήνες απλήρωτους στο δημοτικό Ρ/Σ «επικοινωνία 94FM»

 ...αναδημοσίευση από το http://www.ertopen.com...

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους: "Φαίνεται ότι στον προϋπολογισμό του Δήμου μας λεφτά υπάρχουν για ποικιλία εκδηλώσεων, αλλά δεν υπάρχουν αρκετά για να εξασφαλίζουν σε όλους τους εργαζόμενους το δικαίωμά τους στην ποιότητα ζωής.

Το καλοκαίρι πέρασε και ήρθε ο 9ος μήνας του χρόνου, ο πολιτιστικός Σεπτέμβρης, οι εργαζόμενοι όμως στο δημοτικό Ρ/Σ του Ηρακλείου Αττικής περιμένουμε ακόμη τα χρωστούμενα ... 10 μηνιαίων μισθών!

Εμείς, από τα μικρόφωνα του σταθμού, αλλά κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες εντεινόμενης οικονομικής και ψυχολογικής πίεσης για τους ίδιους και τις οικογένειές μας, στηρίζουμε καθημερινά το ραδιοφωνικό πρόγραμμα του «Επικοινωνία 94FM».

Για άλλη μια φορά καλούμαστε να προβάλλουμε τις πολιτιστικές προτάσεις στην πόλη μας, τις εθελοντικές δράσεις των πολιτών, την κοινωνική προσφορά στους συμπολίτες μας. Απλήρωτοι όντας.

Στο φεστιβάλ θα είμαστε κι εμείς, μαζί με τις οικογένειές μας!
Όμως, επειδή η κατάσταση στην οποία έχουμε οδηγηθεί, δεν μας το επιτρέπει να είμαστε μέσα, δίνουμε ραντεβού μπροστά στην πύλη στο Κτήμα ΦΙΞ, επί της Λ. Ηρακλείου, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ., καλώντας σε παράσταση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης".