Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

«Συνέχιση της πλήρους λειτουργίας της ΕΡΤ Πάτρας με το υπάρχον προσωπικό»

Προς

-Τους βουλευτές Αχαΐας

-Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

-Τους Δημάρχους Πατρέων,

Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας,

Ερυμάνθου, Καλαβρύτων

-Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

-Τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. Επιμελητηρίου

Αχαΐας

-Τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΤΕΕ

-Την ΟΕΒΕΣΝΑ

-Τον Πρόεδρο και το Δ.Σ.

Εμπορικού Συλλόγου

-Την ΕΛΜΕ Αχαΐας





Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Εμείς οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ Πάτρας (Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης), συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να αποκατασταθεί πλήρως και να συνεχίσει να υπάρχει η ελεύθερη φωνή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Σ’ αυτόν τον αγώνα, πιστεύουμε ότι σας έχουμε συμπαραστάτες και σας ευχαριστούμε γι’αυτό.

Ωστόσο η κυβέρνηση, με την απόφασή της να λειτουργήσει το μεταβατικό φορέα(ο οποίος από τους Συνταγματολόγους κρίνεται αντισυνταγματικός και παράνομος),με μόλις τρεις εργαζόμενους στον τηλεοπτικό σταθμό και πέντε στο ραδιοφωνικό, αποδεικνύει στην πράξη, ότι στοχεύει στο κλείσιμο της ΕΡΤ Πάτρας.

Με έναν δημοσιογράφο και δύο τεχνικούς η τηλεόραση, καθώς και με έναν δημοσιογράφο, δύο τεχνικούς, έναν μουσικό παραγωγό και έναν διοικητικό υπάλληλο το ραδιόφωνο, δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να λειτουργήσουν.

Η μεσοπρόθεσμη υποβάθμιση της ΕΡΤ Πάτρας και το επαπειλούμενο λουκέτο, ελπίζουμε να σας βρει αντίθετους.

Ζητάμε την έμπρακτη υποστήριξή σας, κυρίως με διαβήματά σας και παρεμβάσεις σας προς την Κυβέρνηση, γιατί οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες, αφού θα επιχειρηθεί η ενεργοποίηση του «νόθου» σχήματος του μεταβατικού φορέα, οπότε και η δική μας φωνή, κινδυνεύει να σβήσει οριστικά.

Σας επισημαίνουμε ότι, στη διάρκεια αυτού του δίμηνου αγώνα μας, είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε τη συμμετοχή και την υποστήριξη των ακροατών μας από έναν ευρύτατο γεωγραφικό χώρο που εκτείνεται από τα Ιωάννινα, τη Φωκίδα, την Αιτωλ\νία, την Κορινθία, την Αχαία, την Ηλεία, μεγάλο τμήμα της Αττικής, ενώ μέσω ίντερνετ, η φωνή μας φτάνει σε μεγάλο τμήμα της χώρας.

Σας καλούμε σε έναν κοινό αγώνα, με διεκδίκηση τη συνέχιση της πλήρους λειτουργίας της ΕΡΤ Πάτρας με το υπάρχον προσωπικό.


Σας ευχαριστούμε

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ