Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Αυλαία για την Α΄ ΕΠΣ Σάμου

Ένωση Βαθύλλου/Πανσαμιακού

Πρόγραμμα Αγώνων Α΄Κατηγορία Ανδρών – 18η Αγωνιστική (τελευταία)




ΣΑΒΒΑΤΟ  11/5/13
γήπεδο Καρλοβάσου 16:30:
ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ – ΑΨΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ


ΚΥΡΙΑΚΗ  12/5/13
γήπεδο Ραχών 12:00:
ΑΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΑΨΕΣΚ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ

γήπεδο Ευδήλου12:00:
ΑΟ ΜΕΣΑΡΙΑΣ – ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ


γήπεδο Αγ. Κηρύκου 13:00:
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ – ΑΣ ΛΑΙΛΑΨ


γήπεδο Φούρνων 13:00:
ΑΣ ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ – ΑΕ ΒΑΘΥΛΛΟΥ -  ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ


Υ.Γ. με κόκκινο χρώμα οι ομάδες της Ικαρίας και με μπλέ των Φούρνων. Υποβιβάστηκαν στη δεύτερη τοπική κατηγορία ο Λαίλαπας και ο Αρίσταρχος. Το Καρλόβασι έκανε πορεία πρωταθλητισμού και έσβησε τους βαθμούς τιμωρίας από πέρυσι που εγκατέλειψε το πρωτάθλημα της Δ΄ εθνικής, πριν αυτό ολοκληρωθεί. Πρωταθλήτρια βγήκε η Ένωση Βαθύλλου/Πανσαμιακού (κυπελλούχος υπενθυμίζουμε ο ΠΑΣ Ίκαρος), αλλά δεν θα πάρει μέρος στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ εθνική κατηγορία (το ίδιο έκανε και πέρυσι), για τους λόγους που αναφέρει η ανακοίνωσή της που πήραμε (όπως και τη φωτο) από το http://samossport.blogspot.gr:


Η Αθλητική Ένωση Βαθύλλου - Πανσαμιακού απόφασισε η ομάδα μας να μην συμμετάσχει στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Γ΄Εθνική.
Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή μας την απόφαση είναι:
1) H ακαταλληλότητα του Δημοτικού Γηπέδου Σάμου για την διεξαγωγή τέτοιου επιπέδου αγώνων. Παρά τις προσπάθειες και τις πιέσεις του Συλλόγου μας και της Ε.Π.Σ Σάμου πάνω από ένα χρόνο προς τον Δήμο Σάμου και τον Δ.Ο.Π.Ο.Ν.Ν.Α.Σ για την αποκατάσταση του γηπέδου της πόλης της Σάμου, καμιά εργασία δυστυχώς δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. 
Έχουμε ακούσει υποσχέσεις, σχέδια επί χάρτου, αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων αλλά προς το παρόν τίποτα δεν γίνεται.
2) Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών μας την περίοδο που θα διεξαχθούν τα μπαράζ , δεν επιτρέπει στον Σύλλογο να κατεβάσει αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο.
3) Η οικονομική επιβάρυνση του Σωματείου με αρκετές χιλιάδες Ευρώ για μετακινήσεις, διαμονή, διατροφή κ.λ.π. Είναι γνωστό πως όλα τα Ερασιτεχνικά Αθλητικά Σωματεία δεν έχουν λάβει ούτε ένα Ευρώ από τη Γ.Γ.Α ή την Ε.Π.Ο. εδώ και τρία χρόνια. Να υπενθυμίσουμε ότι η περσινή συμμετοχή μας δεν υποστηρίχθηκε από κανέναν φορέα. Ο Δήμος έκρινε ότι η συμμετοχή σε μπαράζ μιας ομάδας δεν εκπροσωπεί τον Νομό αλλά μόνο η συμμετοχή της σε Εθνική Κατηγορία, η δε Περιφέρεια ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα δεν αποτελούν Πολιτιστικό γεγονός!!!! 
Μόνο από τους επαγγελματίες και τον κόσμο της πόλης της Σάμου δεν έχουμε κανένα παράπονο γιατί έδωσε ο καθένας ότι μπορούσε, έστω και ένα ευρώ για να βοηθηθεί ο Σύλλογος.

ΤΟ Δ.Σ.