Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ



ΚΕΕΡΦΑ, ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΛΛΗΝΟ-ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Αντιπροσωπεία της ΚΕΕΡΦΑ, της Ένωσης Μεταναστών Εργατών, της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και του Ελληνο-Μπαγκλατεσιανού Επιμελητηρίου βρίσκονται στη Μανωλάδα. Θα συναντηθούν με τους αγρεργάτες για να συζητήσουν τη διεκδίκηση άμεσης νομιμοποίησης τους χωρίς προϋποθέσεις. Πιο πριν θα επισκεφθούν τους τραυματίες στο νοσοκομείο του Ρίο και της Αμαλιάδας.

Τηλεφωνική επικοινωνία:Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964, Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανική Κοινότητας Ελλάδος, 6955295322



1η ΜΑΗ 2013
AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ


ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Σάββατο 20/4, 6μμ, οδός Αιόλου 47, 5ος Όροφος

Η ΚΕΕΡΦΑ καλεί μέλη και φίλους να συμμετέχουν στη σύσκεψη για τη διοργάνωση της απεργιακής κινητοποίησης της πρωτομαγιάς, της διεθνιστικής γιορτής των εργατών όλου του κόσμου!
Συνεχίζουμε τις καμπάνιες για ιθαγένεια για όλα τα παιδιά, για να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών και να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Παλεύουμε για την ενότητα ντόπιων και μεταναστών στους αγώνες ενάντια στη φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση. Για έναν καλύτερο κόσμο, για ελευθερία, ισότητα, δικαιοσύνη.

ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 6932828964,2103232871