Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Βίντεο από την κατάληψη στο νοσοκομείο Σάμου




Τελείωσε η κατάληψη των Ικαριωτών στο Νοσοκομείο Σάμου: «Καθαρός Υπουργός, Ικαριώτες δεν φοβάται»

VIDEO από τη Σαμιακή Τηλεόραση (ΣΑΤ)
http://www.samiaki.tv/?p=3845

κείμενο και φωτο της συνέντευξης Τύπου, από το http://www.ikariamag.gr



Ολοκληρώθηκε σήμερα, 2η ημέρα, η κατάληψη από Ικαριώτες των γραφείων της διοίκησης του Νοσοκομείου Σάμου(διαβάστε για την 1η εδώ). Σημειώνουμε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν Γενικοί  Γραμματείς του Υπουργείου Υγείας με την διοικήτρια Σάμου-Ικαρίας για επίσκεψη επιτροπής Ικαριωτών τις επόμενες ημέρες στα γραφεία του Υπουργείου στην Αθήνα όπου θα συζητηθούν οι προτάσεις για την λύση και λήξη του θέματος. Η ακριβής ημερομηνία θα οριστεί με τηλεφωνικό ραντεβού την Δευτέρα 22 Απριλίου.

Η φωτογραφία είναι από τη σημερινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε στη Σάμο. Διακρίνονται από αριστερά Σ. Λέγγας εκπρ/πος Εργαζομένων του Νοσ/μείου Ικαρίας, Κ. Πετράκη από τον Σύλλογο φίλων του Γηροκομείου, Σ. Δρούλιας πρόεδρος των Εργ/μένων του Νοσ/μείου Ικαρίας, Μ. Μπινίκου Αντιδήμαρχος Αγ. Κηρύκου, Δ. Καντούνης από τον Σύλλογο Νέων Αγ. Κηρύκου.

Tο εύστοχο πανό που είχαν πίσω τους οι Ικαριώτες κατά τη συνέντευξη τύπου, σχολίαζε την χτεσινή και σημερινή τηλεφωνική «απουσία» των υπευθύνων του Υπουργείου Υγείας, οι οποίοι τελικώς ήρθαν σήμερα σε επαφή μόνο με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Σάμου, όπως ήδη αναφέραμε.

Στο πανό διαβάζουμε:

Καθαρός Υπουργός
Ικαριώτες δε φοβάται

ikariamag.gr