Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!


ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσαν την ίδρυση «συνδικαλιστικής παράταξης» στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης με την επωνυμία «κίνηση εθνικιστών δικηγόρων». Είναι πρόκληση! Η Χρυσή Αυγή δεν είναι άλλο ένα πολιτικό κόμμα, είναι μια ανοιχτά ναζιστική συμμορία, που δεν κρύβει το θαυμασμό της για το Χίτλερ και τους ταγματασφαλίτες της Κατοχής. Η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να καπηλευτεί την οργή του κόσμου ενάντια στα Μνημόνια και την άθλια τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, εμφανιζόμενη ως «αντισυστημική». Στην πραγματικότητα, όμως, αποτελεί το καλύτερο στήριγμα των τραπεζιτών, των εφοπλιστών και της ίδιας της κυβέρνησης. Πολύ περισσότερο, διευκολύνει τον κυβερνητικό αυταρχισμό, αφού παρουσιάζει σαν «αίτημα της κοινωνίας» την επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων μας. Οποιαδήποτε εμφάνιση των νεοναζί στο Σύλλογό μας αποτελεί βάναυση προσβολή στην ιστορία του.

Πρέπει να τους σταματήσουμε! Ναζιστικός «συνδικαλισμός» στο Δικηγορικό Σύλλογο  σημαίνει κραυγές υπέρ της αντικατάστασης του ούτως ή άλλως λειψού Δικαίου Αλλοδαπών από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, υπέρ της επιβολής και εκτέλεσης της θανατικής ποινής, υπέρ του βίαιου αποπληθωρισμού του επαγγέλματος αφού οι γυναίκες συνάδελφοι θα πρέπει να επιστρέψουν στο σπίτι. Η Εναλλακτική Πρωτοβουλία δικηγόρων καλεί όλους τους συναδέλφους να φράξουμε το δρόμο στη Χρυσή Αυγή και να αγωνιστούμε για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δημοκρατικών δικαιωμάτων. Απαιτούμε από το Διοικητικό Συμβούλιο να διαγραφούν από το Σύλλογό μας όσοι είναι μέλη αυτής της εγκληματικής συμμορίας και να μην τους επιτραπεί η συμμετοχή στις εκλογές του Συλλόγου. Καλούμε όλες τις παρατάξεις του Συλλόγου να πάρουν δημόσια θέση και να καταδικάσουν ανοιχτά οποιαδήποτε εμφάνιση των νεοναζί και τη συνολική εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1:30 ΜΜ ΦΡΑΓΚΩΝ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ







ENAΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ