Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Τις ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ έφτασαν οι καταδικαστικές αποφάσεις για την διοίκηση του ραδιοσταθμού Alpha 98,9 για την χρήση απεργοσπαστών

Αθήνα, Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012
Τις ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ έφτασαν οι καταδικαστικές αποφάσεις για την διοίκηση του ραδιοσταθμού Alpha 98,9 για την χρήση απεργοσπαστών

Για τέταρτη φορά χθες αργά τη νύχτα με την Απόφασή του 1852/2012 το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας δικαίωσε την Ε.Τ.Ε.Ρ. στην αγωγή του ALPHA 98,9 εναντίον μας, με την οποία ζητούσαν να κριθεί η απεργία μας παράνομη και καταχρηστική και να απαγορευτεί.
Η απεργία μας στον ραδιοσταθμό ALPHA 98,9 συνεχίζεται κανονικότατα. Η Ελληνική Δικαιοσύνη για άλλη μια φορά έκρινε ότι η απεργία μας διεξάγεται επί δικαίω.
Για πολλοστή φορά καλούμε τους διοικούντες το ραδιοσταθμό ALPHA 98,9 να εφαρμόσουν τις 4 αποφάσεις της Δικαιοσύνης στην οποία άλλωστε και οι ίδιοι προσέφυγαν. Τους καταγγέλλουμε ότι χρησιμοποιούν απεργοσπαστικό μηχανισμό και απαγορεύουν στους συναδέλφους μας τεχνικούς και απεργούς να επιτελέσουν το έργο τους ως βάρδια ασφαλείας με τελικό σκοπό να παραπλανούν το ακροατήριο του ραδιοσταθμού και να εκπέμπουν πρόγραμμα κανονικά και όλα αυτά κατά παράβαση των δικαστικών αποφάσεων 1646/2012, 1716/2012, 1742/2012 και 1852/2012. Αρνούνται την ίδια ώρα τον διάλογο στον ΟΜΕΔ με τους απεργούς εργαζόμενους, όπου καλούνται νομίμως να συμμετάσχουν ως ορίζει ο 1264, όπως οι ίδιοι χρόνια τώρα υποστηρίζουν. Λοιδορούν και απειλούν συνεχώς τους συναδέλφους που έχουν ορισθεί από την ΕΤΕΡ βάρδια ασφαλείας. Επιτέλους στις πόσες δικαστικές αποφάσεις σκέπτεται να παρέμβει ο υπουργός εργασίας και το ΣΕΠΕ, έτσι όπως το κατάντησε η κυβέρνηση, και να επιβάλουν στη διοίκηση του ραδιοσταθμού ALPHA 98,9 την νομιμότητα και τον σεβασμό στις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης; Μάλλον όμως αδίκως περιμένουμε. Οι κυβερνώντες δεν σέβονται ούτε ακόμα και τις διαπιστώσεις του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας (ILO) ή την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης το οποίο έκρινε παράνομες τις μειώσεις αποδοχών του 2010. Δεν ελπίζουμε τίποτα πια από την κυβέρνηση. Είναι κυβέρνηση των μεγαλοκαναλαρχών, του κεφαλαίου και ενεργούμενο των εργοδοτών.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Έχουμε δίκιο και σίγουρα αργά ή γρήγορα κυβερνώντες και εργοδότες θα θερίσουν θύελλες ως καρπό των ανέμων που έσπειραν.
Σε όλο αυτό τον αγώνα μας συνεχείς και συνεπείς συμπαραστάτες έχουμε και τους ευχαριστούμε τους Νομικούς μας κο Δημήτρη Περπατάρη και κο Κώστα Προίσκο. Επίσης την Πρόεδρο του ΕΚΑ κα Στάβυ Σαλουφάκου, τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ κο Παναγιώτη Καλφαγιάννη και τον Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ κο Δημήτρη Τρίμη, όπως και την νομική σύμβουλο της ΕΣΗΕΑ κα Εβίτα Διβάρη και του ΕΚΑ κο Μπάμπη Δάμο, τον Πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ και το ΔΣ της ΕΣΠΗΤ, που μας στήριξαν και μας στηρίζουν πάντα.
ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ