Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΘΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 9.84

 
 
ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αιόλου47,5ος.Τηλ.2103232871, 6932828964


ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΘΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 9.84
Η απόλυση εργαζόμενης δημοσιογράφου Λαμπρινής Θωμά από την διεύθυνση του 9.84 είναι μια ενέργεια εργοδοτικής αυθαιρεσίας, αυταρχισμού και λογοκρισίας απέναντι στην οποία δίκαια οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Θυμίζουμε ότι αντιμετωπίζει την ποινή της απόλυσης επειδή σχολίασε «στον αέρα» ανακοίνωση του 9.84 κατά της ΕΣΗΕΑ! Επισήμανε στην εκπομπή της πως οι εργαζόμενοι δεν υιοθετούν το περιεχόμενο ανακοίνωσης με την οποία η διοίκηση ισχυριζόταν ότι η «ΕΣΗΕΑ φιμώνει τον 9,84», επειδή δεν έδωσε άδεια να εξαιρεθεί ο σταθμός από την πανελλαδική απεργία των δημοσιογράφων για να μεταδοθεί αφιέρωμα για την παγκόσμια ημέρα κατά της φτώχειας.
Είναι πρόκληση να επιλέγει η διοίκηση τις μέρες που οι εργαζόμενοι κλιμακώνουν τους αγώνες τους με καταλήψεις ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις να απολύεται μία εργαζόμενη δημοσιογράφος για να επιβληθεί καθεστώς φίμωσης και λογοκρισίας.
Οι εργαζόμενοι του 984 πρέπει και μπορούν να νικήσουν ακολουθώντας το παράδειγμα των εργαζόμενων της ΕΡΤ που επέβαλαν την συνέχιση της ΠΡΩΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ χωρίς τη λογοκρισία σε βάρος των Αρβανίτη και Κατσίμη.
Καλούμε τα συνδικάτα του Δήμου της Αθήνας να σταθούν στο πλευρό των απεργών του 984.
Ο Δήμαρχος Γ.καμίνης πρέπει να συζητήσει άμεσα με τους εκπροσώπους των εργαζόμενων και την ΕΣΗΕΑ και επαναφέρει στην δουλειά τη Λαμπρινή Θωμά.