Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Οι εσχατολογικές προφητείες του Θωμά και το ημερολόγιο των Μάγια.

Αθήνα, Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 23.30

Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου

Οι εσχατολογικές προφητείες του Θωμά και το ημερολόγιο των Μάγια.

Συνεχίστηκε σήμερα το θέατρο του παραλόγου που ζουν οι τεχνικοί του SENTRA 103,3 και του ALPHA 98,9. Αφού χθες η διοίκηση του SENTRA απέλυσε άλλους 4 από τους 6 εναπομείναντες τεχνικούς στον ραδιοσταθμό, σήμερα «απέλυσε» και τον ένα από τους δύο, αμέσως αφού τους ενημέρωσε ότι ανέλαβε συνδικαλιστικός μας εκπρόσωπος καθότι απέλυσαν την Δευτέρα τον προηγούμενο. Μάλιστα όχι μόνο τον «απέλυσαν» με παράνομο τρόπο (του θυροκόλλησαν κατά τα λεγόμενά τους απόλυση στο σπίτι του στις 18.50, ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε βάρδια στον ραδιοσταθμό), αλλά είχαν την απαίτηση, ενώ ο συνάδελφός μας ήταν στην εργασία του, να γνωρίζει τι θυροκολλούσαν κατά τα λεγόμενά τους στο σπίτι του και κατά συνέπεια να αποχωρήσει από την εργασία του. Ο συνάδελφός μας, ορθώς πράττων, τους είπε ότι δεν αποχωρεί και θα συνεχίσει την βάρδιά του κανονικά. Αυτοί (Σιωζόπουλος, Μπραουδάκης κλπ) τον απείλησαν με τον προσφιλή τους μπαμπούλα: ότι θα φέρουν την αστυνομία. Πράγμα που όμως, όπως καταλαβαίνουμε όλοι , δεν τον έκαμψε. Δεν του επέτρεψαν να κάνει την εργασία του στον αέρα του ραδιοσταθμού, όπου κλειδώθηκε μέσα ο γνωστός τεχνικός παντός καιρού Σαβοριανάκης. Αμέσως σπεύσαμε μεγάλη ομάδα από τα συνδικάτα των ΜΜΕ και του Συντονιστικού των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ να συμπαρασταθούμε στον διωκόμενο και αγωνιζόμενο συνάδελφό μας και απαιτήσαμε από τον Σιωζόπουλο, που κατέβηκε να «δει» τους συγκεντρωμένους έξω από τον σιδερόφρακτο «Πήγασο», να επισκεφτούμε τον συνάδελφό μας και να διαπιστώσουμε ότι είναι καλά. Μετά από ημίωρη διαπραγμάτευση αυτό μας επετράπη. Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο όπου στεγάζεται ο SENTRAκαι πριν μπούμε μέσα, μας απαγόρευσαν να εισέλθουμε λέγοντάς μας ότι θα βγουν οι εργαζόμενοι έξω να μας μιλήσουν και ότι δεν μπορούμε να μπούμε εμείς. Θεωρώντας απαράδεκτη και αντισυνδικαλιστική τη στάση τους επιμείναμε ότι εμείς θέλουμε να δούμε τους εργαζόμενους και τον εκπρόσωπο της ΕΤΕΡ και μετά από περίπου ένα τέταρτο περάσαμε μέσα. Εκεί γίναμε όλοι ακροατές μιας ανοίκειας επίθεσης από τον εκπρόσωπο της ιδιοκτήτριας εταιρείας του SENTRA κο Θωμά Σιωζόπουλο ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε περίπου 7 φορές «η ΕΤΕΡ τελείωσε ως σωματείο, θα εξαφανιστείτε» και άλλα ομοίου ύφους και επιπέδου. Το μένος και η οργή του στελέχους του SENTRA (παρεμπιπτόντως,  φανταζόμαστε πώς μιλά στους υπαλλήλους του ραδιοσταθμού, αφού μίλαγε έτσι σε εμάς) δείχνουν μόνο ένα πράγμα: ότι η ΕΤΕΡ και οι τεχνικοί τού χαλούν τα σχέδια για να υλοποιήσει το ραδιόφωνο (από την πλευρά της ακουστικής ποιότητας) που ακούμε τις τελευταίες μέρες από την συχνότητα του SENTRA. Με δημοσιογράφους της αθλητικής εφημερίδας και του site, αφού απέλυσε το καλοκαίρι όλους τους δημοσιογράφους του SENTRA, και με μπλοκάκηδες σκλάβους αφού απολύει τώρα όλους τους τεχνικούς.
Το μένος του εμπαθούς απέναντί μας στελέχους του SENTRA είναι γνωστό παλαιόθεν σε εμάς και δεν μας εκπλήσσει.
 Όμως εδώ για άλλη μια φορά θα πρέπει να αναφέρουμε τους υποστηρικτές και τους πολιορκητικούς κριούς της εργοδοσίας: την μαύρη τρικομματική συγκυβέρνηση που καθημερινά με τα νομοθετικά της πονήματα, πιστή και βασιλικότερη του βασιλέως στα κελεύσματα ΕΕ και ΔΝΤ, καταστρέφει τους εργαζόμενους και συνεχώς κάνει ό,τι της λένε οι μεγαλοκαναλάρχες, που άλλωστε αγιογραφούν την εικόνα της.
Όμως έτσι ,για τα μάτια του κόσμου, θέλουμε να θυμίσουμε στους τρεις σφαγείς της εργατικής τάξης ότι υποτίθεται ότι είναι κυβέρνηση και προστατεύουν τα δικαιώματα όλων των Ελλήνων και όχι μόνο των μεγαλοκαναλαρχών.
Θα θέλαμε εδώ να σημειώσουμε την λεπτότητα αυτή την φορά της αστυνομίας, υπό τις διαταγές βέβαια του κου Δένδια: τα 6 (!!!) περιπολικά που έσπευσαν να φυλάξουν τον ραδιοσταθμό του κου Μπόμπολα από τους εργαζόμενους που στέκονταν ειρηνικά  έξω από τον χώρο του Πήγασου, δεν στάθμευσαν εντός του χώρου, όπως είχαν κάνει την Παρασκευή, αλλά απ' έξω. Αν μη τι άλλο πάντως φαίνεται ότι, για να διατίθενται 6 περιπολικά γι' αυτήν τη δουλειά, τα όσα διαβάζουμε και ακούμε καθημερινά για τραγικές ελλείψεις στα αστυνομικά τμήματα που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν έστω και στοιχειωδώς τους πολίτες, είναι καθαρός μύθος.

Οδηγούμαστε με γοργά βήματα στην καταστροφή και την εξαθλίωση. Ο καθημερινός ακτιβισμός και η αντιπαράθεση με κυβέρνηση και εργοδότες μαζικά, οργανωμένα, και συγκροτημένα είναι το καθήκον μας και η μόνη λύση.
Όλοι γερά και μαζικά στην 24ωρη απεργία από τις έξι το πρωί.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους των ΜΜΕ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ (Πανεπιστημίου 47, Αθήνα) την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 στις 12.00 το μεσημέρι.

Απαίτηση πανεργατική: ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ.

Ε.Ε, ΔΝΤ, ΕΚΤ και Ελλάδα δεν μπορούν πια να συμβιώνουν.