Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ένωση Ιλίου - Νήαρ Ηστ 67-62

Σχεδόν γεμάτο ήταν το κλειστό γήπεδο Ιλίου, γεγονός που δείχνει ότι στο Νότιο όμιλο της Β΄ εθνικής στο μπάσκετ, η παρουσία πολλών αθηναϊκών ομάδων, βοηθάει τουλάχιστον στο να υπάρχει ζεστή ατμόσφαιρα, από τους φίλους τους. Στον αγωνιστικό τομέα τα πολλά λάθη των γηπεδούχων τους έστειλαν στο ημίχρονο με 13 πόντους διαφορά στην πλάτη.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, όπως και στο παιχνίδι με τον Χολαργό, η Νήαρ Ήστ ήταν σε άλλο γήπεδο και αυτό επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή, παίρνοντας και το ψυχολογικό πλεονέκτημα για το τελευταίο δίλεπτο πoυ η διαφορά πήγαινε πόντο - πόντο. Τα φαόυλ σκοπιμότητας που έκαναν στο τέλος οι ερυθρόλευκοι της Καισαριανής, δεν μεταφράστηκαν σε χαμένες βολές για τους γηπεδούχους και τελικά προέκυψε η διαφορά των πέντε πόντων. Στο πάγκο της Νήαρ Ήστ δεν κάθησε ο προπονητής της Τόλης Καρνέσης, γιατί ήταν τιμωρημένος.


 Διαιτητές: Πόντας - Μαραμής.
 Τα δεκάλεπτα: 11-19, 28-41, 49-52, 67-62.

 ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (Καρακώστας): Μπέλλας Γ. 9 (3), Μητρόπουλος 11, Μούκας 8, Μπέλλας Ο. 6 (1), Λυκογιάννης 18, Ροδοστόγλου 2, Τσότσος 11, Στράγκας 2.
 ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Καλαμαράς - Μαγουλάς): Χαμαϊδής, Ντιπ 5 (1), Χατζηκωστής 11 (2), Χαρωνίτης, Παπακωνσταντίνου, Καραμπάς 10 (2), Καρασταμάτης 17 (4), Σαλτουρίδης, Ταταρούνης 6, Παπαγεωργίου, Κούλης Κ., Μούγιος 13.


...oι φωτο μπορούν να αναπαραχθούν, αρκεί να αναφερθεί η πηγή προέλευσής τους...