Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τα χέρια που χαιρετάνε ναζιστικά να μην καταθέσουν στεφάνι στις παρελάσεις της 28ης Οκτώβρη

...οι φωτο είναι από το αντιναζιστικό διήμερο στο Ηράκλειο Αττικής.Δείτε και βίντεο...


ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Τα χέρια που χαιρετάνε ναζιστικά να μην καταθέσουν στεφάνι στις παρελάσεις της 28ης Οκτώβρη

Όλοι στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στις 28 Οκτώβρη

Να διώξουμε την συγκυβέρνηση των Μνημονίων, της φτώχειας του ρατσισμού

                Εντείνονται οι δράσεις σε όλη την Ελλάδα του αντιφασιστικού κινήματος και των συνδικάτων ενόψει των παρελάσεων της 28ης Οκτώβρη, των κατασταλτικών εξαγγελιών της συγκυβέρνησης  αλλά και των προκλήσεων των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Μετά το πρόσφατο προκλητικό ναζιστικό χαιρετισμό του φύρερ των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκου ετοιμάζονται για παρουσία και κατάθεση στεφάνου στα μνημεία πεσόντων και θυμάτων της ναζιστικής  κατοχής. Δεν θα περάσουν!

                Καλούμε τα Δημοτικά Συμβούλια που σέβονται την μνήμη και τις θυσίες των αγωνιστών της Αντίστασης  στη φασιστική και ναζιστική κατοχή να μην επιτρέψουν  στην χρυσαυγίτικη ναζιστική συμμορία των απόγονων των δοσίλογων και των γερμανοτσολιάδων να αποπειραθούν να εμφανιστούν στους εορτασμούς.

                Στις 28 Οκτώβρη καλούμε τους εργαζόμενους και την νεολαία να διαδηλώσουν την οργή τους κατά των νέων μέτρων-σφαγείο για τις καταχτήσεις ενός ολόκληρου αιώνα και να στείλουν ταυτόχρονα το μήνυμα ότι μπορούμε να φράξουμε το δρόμο στη φασιστική απειλή και τη εγκληματική ρατσιστική βία. Εμπνεόμαστε  από την Αντίσταση  στην ναζιστική κατοχή ! Τότε που η Αντίσταση και οι μαχητικές  εργατικές κινητοποιήσεις σώσανε το  λαό από τη πείνα και την μαζική μετακίνηση στα κάτεργα στη Γερμανία. Τότε που έσωζαν τους κατατρεγμένους εβραίους από τα μπλόκα που τους μάζευε η Γκεστάπο για εξόντωση στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

                Δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε τη φρίκη του φασισμού Είμαστε οργισμένοι που οι χρυσαυγίτες χαιρετάνε ναζιστικά  όπως οι δήμιοι των εκτελεσμένων στην Καισαριανή, στο Χαϊδάρι, στη Νίκαια, στο Κομμένο, στο Κοντομαρί, στα Καλάβρυτα, το Χορτιάτη και τόσους άλλους μαρτυρικούς τόπους.

Είναι γελασμένη η κυβέρνηση αν νομίζει ότι στις 28 Οκτώβρη θα κάνει επίδειξη αστυνομικού τσαμπουκά και συνεργασίας με τα Τάγματα εφόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής με την βοήθεια μερικών θλιβερών και κατάπτυστων Δημάρχων. Θα παρουν την απάντηση που τους αξίζει!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964