Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΠΟΣΠΕΡΤ για τον Alpha



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγ. Παρασκευή, 19/09/2012

Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στο ραδιοφωνικό σταθμό ‘’ALPHA 98,9’’ καταδικάζοντας ταυτόχρονα τις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια επιβολής κλίματος τρομοκρατίας κατά των εργαζομένων, με καθυστερήσεις πληρωμής των δεδουλευμένων, με εκδικητικές απολύσεις τεχνικών, με παραβιάσεις των Σ.Σ.Ε.

Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. θα υποστηρίζει, με όλες τις δυνάμεις της, τις ενέργειες της Ε.Τ.Ε.Ρ. και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο ραδιοσταθμό, για εφαρμογή των Σ.Σ.Ε. και των θέσεων εργασίας, καλώντας όλους τους εργαζόμενους, τεχνικούς και μη, στα ιδιωτικά Μ.Μ.Ε. να συμμετέχουν δυναμικά σ’ αυτές.

Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καταγγέλλει τη βάναυση επίθεση, που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο ραδιοσταθμό «ALPHA» από τη Διοίκηση του σταθμού, ενάντια στους συναδέλφους μας τεχνικούς ραδιοφωνίας, οι οποίοι εκτελούσαν χρέη βάρδιας ασφαλείας για τη νόμιμη απεργία των τεχνικών του σταθμού και τη βίαιη προσαγωγή τους στο Αστυνομικό τμήμα Παιανίας.. Εκφράζει επίσης την κατηγορηματική αντίθεση και διαμαρτυρία της και επισημαίνει ότι η επιστράτευση κατασταλτικών και βίαιων μηχανισμών από την εργοδοσία για να κάμψουν τις διεκδικήσεις των συναδέλφων μας, που αγωνίζονται να προστατέψουν θεμελιώδη δικαιώματα στην εργασία, στην ασφάλιση, στην ποιότητα ζωής αλλά και στην ενημέρωση των πολιτών είναι απαράδεκτες και μεσαιωνικές πρακτικές.
Για άλλη μία φορά καλούμε την πολιτεία και τ’ αρμόδια όργανά της να δώσουν, επιτέλους, λύση στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες του ‘’ALPHA 98,9’’.

Καλούμε επίσης την ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού να αναλογιστεί τις ευθύνες της, ν’ αναστείλει άμεσα τις απολύσεις των συναδέλφων τεχνικών και ν’ αποσύρει τις μηνύσεις κατά των συναδέλφων.