Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

"την ίδια ώρα η τρόικα με τους εγχώριους συνεργάτες της παίρνει με τα νέα μέτρα κεφάλια"

Αναδημοσιεύουμε άρθρο του Κώστα Καίσαρη, από το www.sentragoal.gr. Οι φωτο είναι από το ΕΠΑΛ Ικαρίας.
Δεν βιάζουνε μόνο οι Πακιστανοί
ΣΑΦΩΣ και η εγκληματική ενέργεια του Πακιστανού εις βάρος της 15χρονης στην Πάρο προκαλεί αποτροπιασμό. Σαφώς και το γενικότερο θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι προϊόν οργανωμένου εγκλήματος. Επαγγελματίες διακινητές τους φτάνουν μέχρι τα σύνορα και τους εισάγουν στην Ελλάδα. Με Ελληνες συνεργάτες.
Οργανωμένο έγκλημα τους παραλαμβάνει στη συνέχεια και τους εγκαθιστά στις διάφορες περιοχές. Οργανωμένο έγκλημα τους εκμεταλλεύεται στις διάφορες δουλειές που κάνουν του ποδαριού. Τους προμηθεύει τα CD, τις τσάντες ή ότι προϊόντα μαϊμού πουλάνε. Το οργανωμένο έγκλημα κερδίζει από τις εισπράξεις. Ο λαθρομετανάστης βγάζει μόνο ένα πενιχρό μεροκάματο. Ενα τόσο μείζον θέμα δεν λύνεται με επιχειρήσεις σκούπα σαν κι αυτή αυτές τις μέρες στην Αθήνα.
Για λόγους εντυπώσεων και μόνο. Με αφορμή τον Πακιστανό-τέρας στην Πάρο, κι ενώ την ίδια ώρα η τρόικα με τους εγχώριους συνεργάτες της παίρνει με τα νέα μέτρα κεφάλια. Μόνο οι Πακιστανοί όμως βιάζουν; Τεράστια είναι η παράδοση και οι επιδόσεις των Ελλήνων σε αιμομιξίες και βιασμούς. Που για ευνόητους λόγους ελάχιστο μέρος αυτών έρχεται στη δημοσιότητα. Ελληνας ήταν ο παιδεραστής προπονητής μπάσκετ στο Ρέθυμνο.
Οπως και ο προπονητής ποδοσφαίρου στο Αιγάλεω. Και πολλές άλλες μεμονωμένες περιπτώσεις: Στην Ιεράπετρα, εκπαιδευτικός και μέλος της Χρυσής Αυγής βίαζε και ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες.
Πρωταθλητές οι Ελληνες
ΔΕΝ μπορείς να το πας στον συμψηφισμό. Η κάθε εγκληματική πράξη έχει τη δική της αυτοτέλεια και ο δράστης πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά. Επαναλαμβάνω όμως ότι οι Ελληνες έχουν επί του θέματος εξαιρετικές επιδόσεις. Ηλικιωμένος Ελληνας στη Ρόδο ασελγούσε κατ' επανάληψη στην 6χρονη εγγονή του! Στρατιωτικός είχε βιάσει 16χρονο αγόρι στην Παλλήνη. Ελληνας βίαζε κατ' εξακολούθηση τη θετή 16χρονη κόρη του.
Ελληνας βίαζε στην Κόρινθο την ανήλικη κόρη του. Δύο 80χρονοι καταδικάστηκαν στην Αρκαδία για βιασμούς δύο ανήλικων κοριτσιών! Ελληνας παιδεραστής που δηλώνει μέλος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για βιασμό 15χρονης Αλβανίδας, την οποία κατέστησε έγκυο. Πατέρας τριών παιδιών προσφέροντάς της 100 ευρώ για να μην μιλήσει. Οταν όμως Ελληνας βιάζει 15χρονη Αλβανίδα το θέμα γίνεται μονόστηλο. Και εν πάση περιπτώσει μιλάμε για μια χώρα που έχει βγάλει έναν Δουρή.
Σαφώς και οι λαθρομετανάστες έχουν σημαντικό μερίδιο στην έξαρση της γενικότερης εγκληματικότητας. Οχι όμως το προνόμιο σ' αυτήν. Ειδικά στα σεξουαλικά εγκλήματα, οι Ελληνες είναι πρωταθλητές. Ολυμπιονίκες θα μπορούσες να πεις. Σε αιμομίκτες, παιδεραστές και κωλομπαράδες.