Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Για τη βίαιη επίθεση της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή στις 24 Αυγούστου 2012

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Για τη βίαιη επίθεση της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή στις 24 Αυγούστου 2012
Αθήνα 30/08/2012
Δήλωση Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου Αθήνας, συντονιστή της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή:
«Η Χρυσή Αυγή προχώρησε σε βίαιη επίθεση μέσα στο χώρο της Βουλής σε βάρος της αντιπροσωπείας των διοργανωτών του συλλαλητηρίου της 24ης Αυγούστου. Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δ.Κουκούτσης επιτέθηκε με προπηλακισμούς, σπρωξιές και απειλές για μαχαίρωμα κατά του Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου Αθήνας, συντονιστή της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, κατά του Τζαβέντ Ασλάμ προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας και κατά του Φώτη Ανδρεόπουλου, εκπαιδευτικού του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά. Επίσης επιτέθηκε κατά της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Κατριβάνου η οποία συνόδευε την αντιπροσωπεία στην επίδοση ψηφίσματος στο πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Την ώρα που η Χρυσή Αυγή είναι κατηγορούμενη για αυτές τις βιαιοπραγίες μέσα στη Βουλή (και πλήθος εγκλημάτων αλλού) επιχειρεί να τις συγκαλύψει με ψέματα και συκοφαντίες, ιδιαίτερα κατά του Π.Κωνσταντίνου και του Τ.Ασλάμ.
Υπάρχει θέμα με την βίαιη επίθεση του Δ.Κουκούτση μέσα στη Βουλή για την οποία θα κατατεθεί μήνυση τις επόμενες μέρες. Υπάρχει ζήτημα με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκο για τις απειλές άμεσης δραστηριοποίησης των Ταγμάτων εφόδου που εκτοξεύει. Υπάρχει θέμα με το Η.Κασσιδιάρη και τις επιθέσεις του. Η άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που ενέχονται σε εγκληματικές πρακτικές είναι στοιχειώδες μέτρο για την απόκρουση των αντιδημοκρατικών πρακτικών βίας στις οποίες προχωρούν δημόσια.»