Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Χειρουργοί της τρόικας – στην εντατική η ενημέρωση

Άρχισαν τα «ρεπορτάζ» της μνημονιακής «παραγγελιάς», ώστε να στηθεί το σκηνικό για τη νέα επίθεση. Από κοντά και η αμάσητη αναπαραγωγή τους στο διαδίκτυο. Ακούσαμε για νοσοκομεία που υπολειτουργούν, αλλά δεν ακούσαμε το γιατί.
Αν πχ λείπει ο αξονικός τομογράφος, κάποιες ειδικότητες γιατρών, αν επαρκεί το νοσηλευτικό προσωπικό, αν είναι όλες οι πτέρυγες εξοπλισμένες, αν δουλεύουν τα ασθενοφόρα, αν υπάρχουν οδηγοί γι αυτά και άλλα «ωραία» που μαθαίνουμε συχνά και ο ασθενής «πρέπει» να μετακινηθεί από την επαρχία στην Αθήνα, σαν αποτέλεσμα αυτών των ελλείψεων.
Στα πρώτα μαθήματα δημοσιογραφίας μας μάθαιναν τα βασικά ερωτήματα τι, ποιος, πού, πότε και γιατί. Εδώ το γιατί πάει περίπατο, γιατί «πρέπει» να στρωθεί επικοινωνιακά το έδαφος για συρρικνώσεις και κλεισίματα νοσοκομείων.
Υ.Γ. Αλλά σε ορισμένα κλαδικά σωματεία των ΜΜΕ, άκρα του τάφου σιωπή από τους μνημονιακούς χειροκροτητές.
Υ.Γ.2 για τις "ομορφιές" στα ιδιωτικά νοσοκομεία και τα "χειρουργεία" στις τσέπες των πολιτών, θα δούμε κανένα ρεπορτάζ, ή είναι χορηγοί καναλιών οι τσεκαπάρχες?
Παλεύουμε μαζί με τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας και κάθε εργαζόμενο για ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση για όλους σε ένα αναβαθμισμένο δημόσιο σύστημα υγείας, χωρίς πεντάευρα «εισιτήρια».
...αναδημοσίευση από το http://financialcrimesnews.blogspot.com...