Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Να πάρει θέση το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας

Στο μπαράζ ανακοινώσεων για το θέμα της φημολογίας για συγχώνευση του νοσοκομείου "Κωνσταντοπούλειο - Αγία Όλγα", ξεχωρίζουμε από την ανακοίνωση της πενταμελούς επιτροπής της ΕΙΝΑΠ, την προσπάθειά τους να δώσουν τα πραγματικά στοιχεία, η οποία δεν απέδωσε. Καλούμε το εποπτικό όργανο δεοντολογίας, της ΕΣΗΕΑ να μελετήσει την περίπτωση αυτή και να εκδώσει ανακοίνωση. Όσο αφήνουμε φαινόμενα μνημονιακής προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, χωρίς απάντηση γινόμαστε συνυπεύθυνοι.
Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ οφείλουμε να υπερασπιστούμε το αγαθό της δημόσιας Υγείας και να παλαίψουμε για την αναβάθμισή του και όχι για τη διάλυση του χώρου.
Η παράταξη των Financial Crimes στα ΜΜΕ, με μαζική αποστολή Mail σε χιλιάδες συναδέλφους και υπό τον τίτλο "Έξω οι μνημονιακοί ψεύτες", κοινοποίησε όλες τις σχετικές ανακοινώσεις των φορέων για το Αγία Όλγα (Δήμος Νέας Ιωνίας, πενταμελής ΕΙΝΑΠ, επιστολή Β. Κυριάκη μέλους ΔΣ συλλόγου εργαζομένων, ανακοίνωση Γ. Λαζαρίδη, οργ. γραμματέα ΠΟΕΔΗΝ και κάλεσε το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ να εκδόσει ανακοίνωση για τα "ρεπορτάζ" μνημονιακής προπαγάνδας. Επίσης κάλεσε στην αποψινή κινητοποίηση ενάντια στην έλευση της τρόικας.