Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Καυτά Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια!

...φωτο εφοπλιστές και πλήρωμα, μιας άλλης εποχής, που σιγά-σιγά φαίνεται να ξαναέρχεται...
Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Διεύθυνση: Ιουλιανού 28, 10433 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210.88.17.730 • Fax: 210.88.17.784 • E-mail: info@eeke.gr
11/07/2012
Καυτά Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια!
Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων με τις συνεχείς αυξήσεις και παρά την μείωση φόρων υπέρ τρίτων, τα καθιστούν πλέον απλησίαστα.
Μαζί με την γενικότερη ακρίβεια και τη μείωση των εισοδημάτων, οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, απομακρύνουν ακόμα περισσότερο τη δυνατότητα ολιγοήμερων διακοπών της ελληνικής οικογένειας.
Οι αυξημένες όμως τιμές επιδεινώνουν πολύ και τη θέση των μόνιμων κατοίκων των νησιών μας, για τους οποίους η μετακίνηση με το πλοίο είναι αναγκαιότητα.
Η μείωση της κίνησης στην ακτοπλοΐα σύμφωνα με τα στοιχεία ξεπερνάει το 25%.
Η Ένωση Ελλήνων Ακτοπλόων, αντί να αντιληφθεί (ακόμα και από την επιχειρηματική πλευρά) το πρόβλημα, αρνείται, παρά τις παρεμβάσεις μας, να προχωρήσει σε μείωση τιμών εισιτηρίων.
Προτείναμε μειωμένες τιμές σε μόνιμους κατοίκους νησιών, σε ανέργους, σε πολύτεκνους, η Ένωση Ελλήνων Ακτοπλόων όμως κωφεύει.
Ακολουθεί την Ελληνική επιχειρηματική συνταγή, σύμφωνα με την οποία με λιγότερους πελάτες θα εξασφαλίσουν τα ίδια ή και περισσότερα κέρδη μέσα από τις συνεχείς αυξήσεις στις τιμές.
Ας μην απευθύνονται για τα περί ανταγωνιστικότητας στους εργαζομένους. Να αναζητήσουν την ανταγωνιστικότητα στους κόλπους του επιχειρείν.