Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Sentra FM: ομάδα μοντέλο, την έκαναν…..

Πόσο αυτοκαταστροφικός μπορεί να είναι κανείς μόνο και μόνο για να σπάσει τον τσαμπουκά των εργαζομένων, όταν αυτοί παραμένουν άψογοι επαγγελματίες και στον παραγωγικό τομέα με τη δουλειά τους και στον ηθικό (αρνούμενοι να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις και απεργώντας για να γυρίσουν πίσω οι απολυμένοι συνάδελφοί τους).
Ένα ραδιόφωνο (ο Sentra FM) αθλητικής ειδησεογραφίας, με καλά ποσοστά ακροαματικότητας, πριν ξεκινήσει το μπάχαλο, ο όμιλος Μπόμπολα, το διαλύει την ώρα που όσο υπήρχε η εργασιακή αναμπουμπούλα, είχαμε το ευρωπαϊκό φάιναλ φορ στο μπάσκετ, τους τελικούς στην Ελλάδα, το Γιούρο είναι σε εξέλιξη, το ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ προ των πυλών και βεβαίως οι Ολυμπιακοί Αγώνες και καπάκι μετά από αυτούς η έναρξη του τσάμπιονς λίγκ. Άρα με δυνατότητες να αυξήσει την ακροαματικότητά του και να εκμεταλλευτεί επιπλέον διαφημιστικά έσοδα, που πάντα φέρνουν οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.
Κι όμως επειδή πρέπει να φαίνεται ότι «τα στελέχη έχουν πάντα δίκιο», ο Sentra κατεδαφίζεται, απεμπολώντας τη δυνατότητα να έχει διαφημιστικά έσοδα, προβάλλωντας το αντικείμενό του, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να πάρουν πόδι, όσοι διαχειρίστηκαν το έμψυχο δυναμικό του σταθμού με τόσο απίστευτους τρόπους που στην επιθεώρηση εργασίας και στους εργατολόγους, προσφέρονται για σεμινάριο.
«Φυσικά» στοχοποιήθηκε και παρανόμως απολύθηκε και ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των δημοσιογράφων, ο Νίκος ο Ζαμπάρας, που με τους συντάκτες, τους τεχνικούς και τους διοικητικούς του σταθμού έμειναν όρθιοι.
Δεν συνηθίζω να προβάλλω από το Blog, επαγγελματικά ΜΜΕ, αλλά ήρθε η ώρα να κάνω μια εξαίρεση. Το Νίκο (που στη φωτο καθόμαστε όρθιοι στο πάνω διάζωμα, δεξιά στην άκρη, στα περυσινά μπαράζ πρωταθλητών Αιγαίου στο Μετς, βλέποντας τον αγώνα Πολυκράτης Σάμου-Πανναξιακός), μπορείτε να τον βρίσκετε στο http://www.infobasket.gr
και εδώ:http://www.infobasket.gr/?p=71681