Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

"Επιτυχής" πολιτική συνεργασία!!

Nα που η αντίθεση στα Μνημόνια, δεν ταυτίζεται υποχρεωτικά και με την αναγκαία πάλη ενάντια στον καπιταλισμό που δημιουργεί τις συνθήκες για την εμφάνισή τους.
Ο γνωστός για τις συντηριτικές του αντιλήψεις, αλλά και από τις σατυρικές εκπομπές του Λαζόπουλου, Παπαθεμελής, συνεργάζεται με το νεοσύστατο και με "αντιμνημονιακό λόγο" ΕΠΑΜ, σε ψηφοδέλτιο με τον τίτλο "Όχι". Προηγήθηκε ένα πέρασμα του κ. Παπαθεμελή από τη ΝΔ (μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ), αλλά και η συνεργασία του κ. Παπαθεμελή στις δημοτικές εκλογές του 2010, όταν στήριξε τον καταμαυρισθέντα από τους δημότες Ηρακλείου Αττικής και πρωταθλητή σε αντεργατική συμπεριφορά (φωτο από κινητοποίηση στο δημοτικό ραδιόφωνο) δήμαρχο Σταύρο Γεωργόπουλο (μέχρι και η ΝΔ από την οποία προέρχονταν πήρε αποστάσεις), τον οποίο στήριξε και το ΛΑΟΣ (δείτε και το έγγραφο του ΕΚΑ για το Τηλεάστυ-πριν έρθει η τρόικα, εφάρμοζε τροϊκανές κατευθύνσεις στα εργασιακά).
Πόσο υπέρ των εργασιακών δικαιωμάτων είναι η συνεργασία με συντηριτικές αντιλήψεις και υποστηρικτές επιθέσεων στους εργαζόμενους, ας το κρίνει ο καθένας.