Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ξεφτίλισμα του Σαμαρά, από την ΟΙΕΛΕ

IΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΤΗ "ΜΑΥΡΗ" ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Σε χθεσινή μας ανάρτηση αναφερθήκαμε στη μη ανταπόκριση του αρχηγού της ΝΔ, κ. Σαμαρά, σε δύο επιστολές που του απηύθυνε ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ σχετικά με το σοβαρότατο ζήτημα της "μαύρης" εργασίας στο Κολλέγιο Αθηνών (το οποίο διοικεί ο αδελφός του, κ. Αλέξανδρος Σαμαράς).
Σήμερα γνωρίζουμε το γιατί. Το οργανωμένο σχέδιο που εδώ και καιρό εξυφαίνουν οι σχολάρχες μαζί με εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος εκδηλώθηκε χθες με την τροπολογία - ντροπή που κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Μπαμπινιώτης, η οποία ουσιαστικά ανατρέπει το καθεστώς απολύσεων των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Στόχος να φύγουν οι "ενοχλητικοί" εκπαιδευτικοί από την πόρτα και να μπουν άνθρωποι αμφισβητούμενων προσόντων (που διαθέτουν, όμως, τα κομματικά εχέγγυα) από το παράθυρο.Εκ των πρωτεργατών της κίνησης αυτής ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Συνδέσμου και αδελφός του κ. Σαμαρά. Επομένως, όπως καταλαβαίνει κανείς, ο κ. Σαμαράς είχε μεγάλη δυσκολία να τοποθετηθεί για ένα ζήτημα που άπτεται του στενού περιβάλλοντός του.
Πάντως ο ...αυριανός πρωθυπουργός έκανε καλή αρχή στην πορεία για τις εκλογές. Άλλωστε, αν δεν κοιτάξεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει...
...από την ιστοσελίδα της ΟΙΕΛΕ, www.oiele.gr...