Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ελπιδοφόρος - Νέα Ιωνία: 2-1

...οι φωτο είναι για ελεύθερη χρήση, με μόνη προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Με τα κόκκινα ο Ελπιδοφόρος και με τα μπλέ η Νέα Ιωνία...
Δυνατό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Ζηρίνειο, μεταξύ του πρωτοπόρου στον 8ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος, Ελπιδοφόρου και της ευρισκόμενης σε ανοδική πορεία, ομάδα της Νέας Ιωνίας. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στους Ιωνιώτες, που με γκολ του Βάρσου και μια χαμένη ευκαιρία του ίδιου, αλλά και βγαίνοντας στην κόντρα αρκετές φορές και με με ένα πολύ καλό σουτ του Όγκμπουε, πήγαν στα αποδυτήρια, δυσαρεστημένοι που δεν είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα.
Στην επανάληψη ο Ελπιδοφόρος πίεσε και με πέναλτυ, που ξεσήκωσε (νομίζουμε δίκαια) τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων ισοφάρισε. Ακολούθησε πίεση από τους Κηφισιώτες, καθώς η Νέα Ιωνία, κλείστηκε πιο πολύ από όσο έπρεπε και με σουτ που βρήκε και στα πόδια αμυντικού της Νέας Ιωνίας, έγινε το 2-1. Ο καλός καιρός βοήθησε στο να παρακολουθήσουν τον αγώνα φίλοι και τον δύο ομάδων και να δημιουργηθεί και από τη ροή του αγώνα μια καλή ατμόσφαιρα, με αγωνία και ένταση για το αποτέλεσμα και από τις δύο πλευρές.