Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σύσκεψη ενάντια σε συνδικαλιστική δίωξη

Πρόσκληση σε σύσκεψη ομοσπονδιών, σωματείων, φορέων, ατόμων, ενάντια στην συνδικαλιστική δίωξη του μέλους του ΔΣ του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός Π. Χασαπάκη από τον διοικητή του νοσοκομείου.
Για να σταματήσουμε τον αυταρχισμό και την τρομοκρατία της διοίκησης, για να καταγγείλουμε τον απροκάλυπτο κυβερνητικό-εργοδοτικό συνδικαλισμό, για να υπερασπίσουμε τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και την αντίσταση στο σφαγείο κυβέρνησης-τρόικας.
Συνάδελφοι
Ο διοικητής του ΝΕΕΣ Ιωάννης Πετρόχειλος σε συνεργασία με την μνημονιακή συγκυβέρνηση της πλειοψηφίας του ΔΣ του σωματείου επιχειρούν να φιμώσουν κάθε φωνή αντίστασης ενάντια στην κατεδάφιση των εργατικών δικαιωμάτων και της δημόσιας υγείας. Παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα στις συνδικαλιστικές ελευθερίες κλητεύει σε απολογία τον συνάδελφο Π. Χασαπάκη, στηριγμένος στις καταγγελίες της μαύρης συγκυβέρνησης της πλειοψηφίας του ΔΣ του σωματείου, που μαζί επιδιώκουν να κρατήσουν κλειστά τα γραφεία του σωματείου από τους εργαζόμενους και να τρομοκρατήσουν όποιον αντιστέκεται στα αντεργατικά τους σχέδια.
Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει! Το συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ ομόφωνα αποφάσισε να ανοίξουν τα γραφεία του σωματείου και ο παλλαϊκός-πανεργατικός ξεσηκωμός που είναι σε εξέλιξη απειλεί να σαρώσει το νέο μνημόνιο και τους υποστηρικτές του. Σας καλούμε σε σύσκεψη την Τρίτη 14 Φλεβάρη στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, ώρα 7.30μ.μ. για να οργανώσουμε μια μαζική και μαχητική απάντηση στις προκλήσεις της διοίκησης και των συνεργατών της.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΥΘΡΟΥ