Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Κολούμπια: ..και με κρύο και με χιόνι ο ρατσισμός του Χ.Παπουτσή καλά κρατεί!

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Η επιχείρηση σκούπα της ΕΛΑΣ του Χ. Παπουτσή για λογαριασμό της συγκυβέρνησης μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ στο παλιό εργοστάσιο-σκουπιδότοπο της Κολούμπια δείχνει ότι ο ρατσισμός καλά κρατεί ακόμη και συνθήκες ψύχους όπου οι Δήμοι παίρνουν έκτακτα μέτρα για τους άστεγους λόγω κρύους. Εκκένωσαν το κτίριο από άστεγους μετανάστες , έφυγαν και άφησαν τα ρούχα τους απλωμένα σε σχοινιά.
Είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος της αδιαφορίας για τις ζωές των αστέγων στους δρόμους της Αθήνας, όπου κόβουν τα παγκάκια της Κλαυθμώνος και ανοίγουν ένα γήπεδο όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τέσσερις βαθμούς ενώ ΚΛΕΙΝΟΥΝ προκλητικά δομές για τους αστέγους.
Είναι πρόκληση να συνεργάζονται στη ρατσιστική ατζέντα για να αποπροσανατολίσουν την οργή του κόσμου από τα νέα επερχόμενα μέτρα για την επιβολή της δανειακής σύμβασης, το κόψιμο 13ου και 14ου μισθού, τις περικοπές στην ασφάλιση και το κατώτατο μισθό.
Η κυβέρνηση Τροίκανων, Τραπεζιτών και φασιστών του ΛΑ.Ο.Σ δεν γνωρίζει τίποτα από κοινωνική ευαισθησία και για αυτό πρέπει να την ξεφορτωθούμε όσο γίνεται γρηγορότερα. Δεν έχει εκλέξει κανένας κανένα Παπαδήμο για πρωθυπουργό , κανένα Γεωργιάδη και Βορίδη για υπουργό!
Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου 6932828964