Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Απεργία της ΕΤΕΡΜΘ

Ένωση ΤΕχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας Θράκης
Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 από τις 6πμ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ΤΕχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας - Θράκης συμμετέχει με το σύνολο των εργαζομένων (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) σε όλους τους ραδιοσταθμούς, στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που κήρυξαν όλες οι Ενώσεις του Τύπου και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ και οι Ομοσπονδίες του χώρου για την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011 από τις 6 π.μ. έως τις 6 π.μ. της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2011.
Συνάδελφοι, συμμετέχουμε δυναμικά στην 24ωρη απεργία της Τρίτης 18 Οκτωβρίου από τις 6πμ.
Διεκδικώντας:
Να σταματήσει η επίθεση της κυβέρνησης στους εργαζόμενους και στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Να ακυρωθούν τώρα οι σχεδιαζόμενες ρυθμίσεις για την αναστολή επέκτασης των κλαδικών συμβάσεων και υπερίσχυσης των επιχειρησιακών καθώς και τα μέτρα της εφεδρείας - ανεργίας. Να σταματήσει αμέσως το ξεπούλημα του πλούτου της Χώρας μας και η λεηλασία των Ασφαλιστικών Ταμείων και το ξεθεμέλιωμα του όποιου κοινωνικού κράτους έχει απομείνει. Να σταματήσει η αποπληρωμή δανείων, καθώς και των λογαριασμών ΔΕΗ, ΕΥΑΘ, σταθερής τηλεφωνίας για τους άπορους και τους ανέργους.
Αντιστεκόμαστε στις αντεργατικές πολιτικές και στα κυβερνητικά μέτρα που συρρικνώνουν το εργατικό εισόδημα και οδηγούν στην ανεργία και την εξαθλίωση χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Αν. Γενικός Γραμματέας
Χατζηγεωργίου Κων/νος Στεφανίδης Κοσμάς