Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΣΤΙΣ 13/10/2011

Οι μαχόμενοι Νοσοκομειακοί γιατροί συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση που διεξάγουν αγώνα για την επιβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους, αλλά και ενάντια στην σχεδιαζόμενη από Κυβέρνηση – ΕΕ - ΔΝΤ αποψίλωση των εργασιακών τους χώρων από ανθρώπινο δυναμικό.
Καταγγέλλουμε τις κάθε λογής Κασσάνδρες (ΚΕΕΛ-ΠΝΟ, ΥΥΚΑ και μεγαλοδημοσιογράφοι) που δήθεν κόπτονται για την Δημόσια Υγεία και κινδυνολογούν, προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα κοινωνικού αυτοματισμού που θα διευκολύνει τα σχέδιά της Κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει μέτρα άγριας καταστολής. Πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους και φορείς που στηρίζουν την επιχειρηματικοποίηση – ιδιωτικοποίηση των Δημόσιων Νοσοκομείων. Δεν τους έχουμε καμία εμπιστοσύνη.
Δυστυχώς, η Διοίκηση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (με σημερινό Δελτίο Τύπου, ενώνει την «αγωνία» της με την Κυβέρνηση και –ούτε λίγο ούτε πολύ- την καλεί να εξαναγκάσει τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ στην άμεση αποκομιδή.
Τα όποια προβλήματα Δημόσιας Υγείας παρουσιαστούν, καταλογίζονται ατόφια στην Κυβέρνηση. Όποιος αληθινά αγωνιά για την Δημόσια Υγεία ή θα πρέπει να είναι δίπλα στους εργαζόμενους διεκδικώντας να μην γίνει καμία απόλυση στους ΟΤΑ, ή θα πρέπει να πάει να μαζέψει ο ίδιος τα σκουπίδια.
ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
http://www.ygeianet.gr/keimeno.php?id=25439