Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Συντονισμένη κινητοποίηση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για άλλη μια φορά με απέραντη ανευθυνότητα και θράσος, η υποτακτική του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε. κυβέρνηση, με τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ, επιχειρεί «να σώσει την Ελλάδα» αφανίζοντας τους Έλληνες. Η μισή Ελλάδα τελεί υπό απόλυση χωρίς αποζημίωση, η άλλη μισή τελεί υπό εργασιακή εφεδρεία και μετά απόλυση, οι πιο ακραίοι και ανελέητοι τρόποι για αρπαγή των εισοδημάτων μας εφευρίσκονται με νέους φόρους για όποιον αναπνέει. Για άλλη μια φορά, οι δηλώσεις του κ. Μπεγλίτη στη Βουλή, που έγιναν με την ίδια ανευθυνότητα και θράσος, περί δήθεν μετατάξεων των εργαζομένων στα ΕΑΣ και όχι απολύσεων – εφεδρείας, αποδεικνύονται εμπαιγμός για τους εργαζόμενους και επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες μας ότι είναι αφερέγγυος και στυγνός συκοφάντης.
Για μια ακόμα φορά η Διοίκηση Ανδριάνη επιμένει στην ίδια τακτική της ανευθυνότητας, του θράσους και του εμπαιγμού των εργαζομένων και των συνταξιούχων που δεν έχουν πληρωθεί τις αποζημιώσεις τους. Το μόνο που απασχολεί τον στρατηγό Ανδριάνη είναι πώς να διαλύσει την εταιρεία, πώς να μας απολύσει με τη λιγότερη ή και καθόλου αποζημίωση, πώς να συνεχίζει το έργο του προϊσταμένου του κ. Μπεγλίτη στην κατασυκοφάντηση των συνδικαλιστών. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να συγκαλέσει χτες 13.09.2011 το Δ.Σ. της εταιρείας χωρίς να καλέσει τους νόμιμους εκπροσώπους των εργαζομένων, σε μια αμφισβητούμενης νομιμότητας συνεδρίαση, για να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο.
Για άλλη μια φορά τα τσιράκια της Διοίκησης στην εταιρεία, «στελέχη» που βόλεψαν την ανικανότητά τους για να καλοπερνάνε, ετοιμάζουν κρυφά τις λίστες της ντροπής, ζητώντας μάλιστα από τους εργαζόμενους να δηλώσουν στοιχεία που υπάρχουν στους ατομικούς τους φακέλους, για να διώξουν συναδέλφους τους χωρίς αποζημίωση.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ
Προειδοποιούμε τους Υπουργούς και την Κυβέρνηση, την Διοίκηση της εταιρείας, τα θρασύδειλα στελέχη που μαγειρεύουν τις λίστες: Οι εργαζόμενοι και τα Σωματεία μας είμαστε εδώ, ζωντανοί και μάχιμοι. Κανένας σας δεν θα μπορέσει να κρυφτεί.
ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ
Τη Δευτέρα 19 Σεπτέμβρη θα είμαστε όλοι ενωμένοι σε κοινό αγώνα με Στάση Εργασίας και Συγκέντρωση στις 12.30 έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Υμηττός, 16.09.2011
Τα Σωματεία Εργαζομένων
ΕΑΣ ΑΒΕΕ ΑΙΓΙΟΥ,ΕΑΣ ΑΒΕΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ,ΕΑΣ ΑΒΕΕ ΛΑΥΡΙΟΥ,ΕΑΣ ΑΒΕΕ ΜΑΝΔΡΑΣ,ΕΑΣ ΑΒΕΕ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ,ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ,ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΥΜΗΣ