Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Xρυσή Ευκαιρία: Να ανακληθεί η απόλυση

Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της, στους εργαζόμενους της ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, ενάντια στην άδικη απόλυση του συναδέλφου και μέλους της ΕΠΗΕΑ Παναγιώτη Χαντζιού.
Η απόλυση του συναδέλφου ήρθε, αφού πρώτα η εταιρεία είχε προβεί σε δεκάδες άλλες εκβιαστικές εθελουσίες εξόδους – απολύσεις, στο βωμό του κέρδους και του μνημονίου. Κάτω από αυτό το κλίμα της εργασιακής ανασφάλειας (απολύσεις, μειώσεις μισθών, εκ περιτροπής εργασία), οι συνάδελφοι της ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, πρέπει να απαντήσουν αποφασιστικά στην εργοδοτική επίθεση που δέχονται, συμμετέχοντας και περιφρουρώντας την 48ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΕΠΗΕΑ για την άμεση ανάκληση της απόλυσης του συναδέλφου και το πάγωμα των απολύσεων.
Με όπλο την αλληλεγγύη, όλοι οι συνάδελφοι μέλη και μη μέλη Ενώσεων και σύμφωνα με το Νόμο 1264/82 οι συνάδελφοι που δεν καλύπτονται από καμία συνδικαλιστική Ένωση ,καλύπτονται κάτω από την ομπρέλα τις μεγαλύτερης συνδικαλιστικής Ένωσης στο χώρο, πρέπει να δώσουν το δικό τους αγώνα με αξιοπρέπεια για εργασιακή ειρήνη και διεκδίκηση Σ.Σ.Ε,όπως έπραξαν και άλλοι συνάδελφοι σε άλλους χώρους . Η εργοδοτική αυθαιρεσία πρέπει να σταματήσει εδώ ,βάζοντας ένα τέρμα και στα ψευτοδιλήμματα που μας βάζουν.
Η ποινικοποίηση του αγώνα μας δεν θα μας κάμψει.