Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η ΕΤΙΤΑ για το STAR

Αθήνα, 1η Ιουνίου 2011
Αρ. Πρωτ: 1284
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε για τις προτάσεις της Διοίκησης του STAR CHANNEL για υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας, ενώ βρίσκεται ακόμα σε ισχύ η Συλλογική μας Σύμβαση κι ενώ υπάρχει και η προσφυγή μας στον Ο.ΜΕ.Δ. στα τμήματα κομμωτηρίου και μακιγιάζ, καθώς και σε εργαζόμενους από την παραγωγή. Καταλαβαίνουμε τον πανικό και την βιασύνη τους ύστερα από την εκπληκτική σε αριθμό και παλμό Έκτακτη Γενική Συνέλευσή μας.
Ενώ η επίσημη θέση του σταθμού ήταν να εξαντλήσει το χρονικό περιθώριο που υπάρχει για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης, ξαφνικά άλλαξε θέση και ζητάει από τώρα ατομικές συμβάσεις φοβούμενοι να προλάβουν να κάνουν κάτι πριν τις νέες κινητοποιήσεις που έρχονται.
Συνάδελφοι,
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥΣ… ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ…
Έχουν αντιληφθεί ότι επιτέλους καταλάβαμε την δύναμή μας! Καλούμε λοιπόν όλους στους συναδέλφους να μην υπογράψουν την θανατική εργατική τους καταδίκη και να αντισταθούν σε τυχόν πιέσεις ή απειλές αν και εφόσον τις δεχθούν.
Ταυτόχρονα αν γίνει αυτό να ενημερώσουν άμεσα το σωματείο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. για να διωχθούν νομικά οι υπεύθυνοι καθώς η υπογραφή μιας τέτοιας σύμβασης βάσει του νόμου είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ και τυχόν απειλές είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε πως έχετε κάθε δικαίωμα να παραπέμπετε τους ανθρώπους της Διοίκησης που σας πλησιάζουν γι αυτό το θέμα στο συνδικαλιστικό σας όργανο, την Ε.Τ.Ι.Τ.Α. για οποιαδήποτε συζήτηση θέλουν να κάνουν μαζί σας! Ό,τι θέλουν ας έρθουν να το συζητήσουν μαζί μας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να πηγαίνετε σε κανένα γραφείο να συζητάτε οτιδήποτε και να υπογράψετε οτιδήποτε σας ζητηθεί. Όσες πιέσεις κι αν σας ασκήσουν η απάντησή σας θα είμαι μία: «συζητήστε το με το σωματείο μου». Αυτό ισχύει και με εργαζόμενους που δεν είναι μέλη μας. Το συνδικαλιστικό τους όργανο είναι η Ε.Τ.Ι.Τ.Α.
Συναδέλφισσες στο μακιγιάζ και στο κομμωτήριο!
Συνάδελφοι της παραγωγής!
Να είστε σίγουροι πως όλοι οι συνάδελφοι του σταθμού είναι μαζί σας! Όλοι είμαστε έτοιμοι να κατέβουμε με στον δρόμο για εσάς με οδηγό το σωματείο μας! Γιατί ουσιαστικά δεν θα κατέβουμε μόνο για εσάς αλλά για όλους μας !!! Αυτό που σας συμβαίνει τώρα θα μας συμβεί και στους υπόλοιπους αύριο. Μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα με πρόσφατο τρανό παράδειγμα τους συναδέλφους μας του ALTER !!!
ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!
για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
http://www.etita.gr/portal/