Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Patra TV: αντεργατικές συμπεριφορές

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 192
Μέλος: Ε.Κ Πάτρας, Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. Πάτρα 03/06/2011
Διεύθυνση : Εργατικό Κέντρο Πάτρας,
Κολοκοτρώνη 20,
τηλ. 6945588751
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε., καταγγέλλει την παράνομη , ανάλγητη και αντεργατική τακτική της εργοδοσίας του patra tv, που έχει φτάσει στο σημείο να οφείλει δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών στους τεχνικούς του καναλιού.
Ο Σύλλογος μας, σεβόμενος την επιθυμία των τεχνικών του σταθμού, επέδειξε όπως και αυτοί, υπέρμετρη υπομονή όλο το προηγούμενο διάστημα, περιμένοντας από την εργοδοσία να τηρήσει τα υπεσχημένα, όμως είναι πλέον σε όλους φανερό, ότι η διεύθυνση του καναλιού δεν έχει καμία πρόθεση να εξοφλήσει τους εργαζόμενους, και το μόνο που κάνει είναι να πουλά φρούδες ελπίδες. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους συναδέλφους που από το Σάββατο 28/5/11 προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα αυτονόητα, δηλαδή τα δεδουλευμένα τους.
Καλούμε τους μετόχους του patra tv, αφενός να εξοφλήσουν άμεσα τις οφειλές τους προς τους εργαζόμενους, αφετέρου να εμφανιστούν επιτέλους ξεκαθαρίζοντας τα σχέδια τους για το τι μέλλει γενέσθαι με το κανάλι, αφού η παντελής απουσία τους έχει γεμίσει με ανασφάλεια τις εικοσιπέντε πατρινές οικογένειες που ζουν από αυτό. Καλούμε επίσης τους φορείς της Πάτρας (Περιφερειάρχη, Δήμαρχο, βουλευτές) που γνωρίζουν την προσφορά του patra tv στην προβολή και ανάδειξη των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας, να κινητοποιηθούν, ώστε να μην «σιγήσει» άλλο ένα μέσο ενημέρωσης και οι εργαζόμενοι σε αυτό προστεθούν στην μακρά λίστα ανέργων της πόλης μας.
Ο Σύλλογος μας θα προβεί σε καταγγελίες προς όλους τους αρμοδίους φορείς, γιατί κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι το κανάλι κάνει χρήση δημόσιας συχνότητας προκειμένου να παράσχει ενημέρωση στους πολίτες, και αυτό έχει σταματήσει με την αποκλειστική ευθύνη των διοικούντων.
Το Δ.Σ.