Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση για τις εκλογές στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα"

Συνδικαλιστική παράταξη Πρωτοβουλία Γένοβα-Νυστέρι & Συνεργαζόμενοι Αγίας Όλγας/Κωνσταντοπούλειο για τις εκλογές για το Σύλλογο εργαζομένων και ΠΟΕΔΗΝ στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα".
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που μας ψήφισαν! Ο σχεδόν διπλασιασμός των δυνάμεων μας και σε ψήφους αλλά και έδρες χωρίς να έχουμε από πίσω μας μηχανισμούς δείχνει ότι μεγάλη μερίδα των εργαζομένων ζητά σωματείο με αγωνιστικό προσανατολισμό . Ιδιαίτερα πρέπει να επισημάνουμε ότι κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την γενική αγανάκτηση του κόσμου για όλα αυτά που ζούμε με φανερή την έντονη ριζοσπαστικοποίηση των συνειδήσεων. Πέρα με το τι ψήφισε ο κόσμος ήταν γενική η αναγνώριση του Νυστεριού σαν μια παράταξη καθαρή, αγωνιστική που εργάζεται σταθερά και συγκρούεται με κάθε είδους συμφέροντα. Μένουμε συνεπείς στον ενωτικό αγώνα εναντία στις επιθέσεις της κυβέρνησης ,ΔΝΤ και αγωνιζόμαστε για την ανατροπή. Για ένα σωματείο αγωνιστικό στο πλευρό όλων των εργαζομένων!
2011 Για σύλλογο
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΑΣΚΕ 248, 4 ΕΔΡΕΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΔΑΚΕ 150 3 ΕΔΡΕΣ
ΓΕΝΟΒΑ - ΝΥΣΤΕΡΙ 128, 2 ΕΔΡΕΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ –ΠΑΜΕ 58
2009 για σύλλογο
Συνδικαλιστική Συνεργασία - ΠΑΣΚΕ 337, 5 έδρες
ΔΑΚΕ 136, 2 έδρες
Γένοβα-Νυστέρι 75, 1 έδρα
Αγωνιστική Συσπείρωση- ΠΑΜΕ 56, 1 ΕΔΡΑ
Για ΠΟΕΔΗΝ 2011 Συνδικαλιστική Συνεργασία 234 & 5 σύνεδρους Γένοβα Νυστέρι 96 & 2 σύνεδρους Αγωνιστική Συσπείρωση 66 & 2 σύνεδρους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΔΑΚΕ 44