Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοίνωση ΕΤΕΡΜΘ

Ένωση ΤΕχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας-Θράκης
Θεσσαλονίκη, 11 Δεκεμβρίου 2010
Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου
24ωρη Απεργία την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 από τις 6πμ, 48ωρη Απεργία την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου σε όλα τα ΜΜΕ
.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας-Θράκης, συμμετέχει με το σύνολο των εργαζομένων (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) σε όλους τους ραδιοσταθμούς, στις Απεργιακές κινητοποιήσεις που κήρυξαν η Γ.Σ.Ε.Ε. και τα Συνδικάτα Τύπου στις 15,17 και 18 Δεκεμβρίου 2010.
Μαζί με τους συναδέλφους μας εργαζομένους στα ΜΜΕ, συνεχίζουμε μαζικά και οργανωμένα την αντίδραση στα μέτρα της κυβέρνησης και των οργάνων της και παλεύουμε για
- *Την άμεση υπογραφή και τήρηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
- *Την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, το σταμάτημα των μαζικών απολύσεων και
- *Την λήψη ουσιαστικών μέτρων για την προστασία των ανέργων.
Η δημιουργία κλίματος φόβου και τρομοκρατίας σε βάρος των συναδέλφων μας με απειλές η και κλείσιμο εφημερίδων, περιοδικών, ραδιοτηλεοπτικών μέσων, η σφαγή της ελεύθερης και αντικειμενικής ενημέρωσης στο βωμό της διαπλοκής, της εμπορευματοποίησης και μιας ψευδεπίγραφης δημοκρατίας όργανο των μονοπωλίων, θα αντιμετωπιστεί αποφασιστικά και μαζικά από όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο.
Η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η άμεση αντίδραση σε απολύσεις, τρομοκρατία,βιασμό συνειδήσεων των εργαζομένων δεν είναι άποψη ούτε αίτημα, είναι δρόμος, για την ακρίβεια ο μοναδικός δρόμος που μας απομένει.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας
Χατζηγεωργίου Κων/νος, Μπουτσέλη Όλγα
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ