Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Αναβολή δίκης


Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τις 8/5 δίκη του συναδέλφου Γιάννη Κρητικού (Έθνος της Κυριακής) από τον οποίο ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Ικαρίας Π.Νικολακάκος ζητούσε 1.250.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση που οδήγησε στην αποπομπή του από το νοσοκομείο. Το ενδιαφέρον είναι ο λόγος της αναβολής, που δεν παραπέμπει σε πρώην διοικητή νοσοκομείου, αλλά σε απατεωνίσκο του κοινού ποινικού δικαίου.
Η δικηγόρος του πρώην διοικητή δήλωσε ότι δεν είναι εξουσιοδοτημένη να τον εκπροσωπήσει , επίσης η διεύθυνση κατοικίας που εκείνος δήλωσε είναι ανύπαρκτη(!), πήγε ο δικαστικός επιμελητής να του επιδόσει κλήση για παράσταση σε ένορκη κατάθεση και κανένας δεν γνωρίζει τέτοιο όνομα.Aξίζει να σημειωθεί ότι ο «κακός δημοσιογράφος» που θα καθόταν στο εδώλιο, την ερχόμενη Τρίτη βραβεύεται στο Ίδρυμα Μπότση, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, ως ο... "δημοσιογράφος της χρονιάς" στο ελεύθερο (κοινωνικό) ρεπορτάζ!
Επισυνάπτουμε την ανακοίνωση συμπαράστασης που εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου Ικαρίας με ενδιαφέροντα στοιχεία για τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου (έχουν βγεί ανακοινώσεις από την ΕΛΜΕ Ικαρίας, την ΠΟΕΔΗΝ, τις εφημερίδες ΑΛΗΘΕΙΑ και ΓΝΩΜΗ της Χίου, υπογραφές συμπαράστασης από εργαζόμενους της ΕΡΤ). Επίσης μάρτυρας υπέρ του Γ.Κρητικού είναι ο (Ικαριώτης στην καταγωγή και αναμεμιγμένος στα γεγονότα) δημοσιογράφος Νάσος Μπράτσος, μέλος των Financial Crimes. Ευχαριστούμε όσους έδωσαν το παρόν μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε μέχρι να τσακίσουμε στην πράξη τον «τυποκτόνο» νόμο.